enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3281
EURO
35,0599
ALTIN
2.296,43
BIST
9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

HADİSE MODA DÜNYASINA GİRİYOR!

HADİSE MODA DÜNYASINA GİRİYOR!
19 Ağustos 2021 15:17
A+
A-

Kaan Yıldırım ayrılığından sonra iş adamı Mehmet Dinçerler ile sevgili olan Hadise hem aşkta hem de işte kazanıyor. Moda dünyasına el atan ünlü şarkıcı, kendi adını taşıyan bir koleksiyon hazırlayacak.

Bir dönem Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşk ile adından sıkça söz ettiren Hadise iş adamı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açarak ayrılık acısını geride bırakmıştı. O Ses Türkiye jüri koltuğuna oturup oturmayacağı da henüz netlik kazanmayan ünlü şarkıcı şimdilerde yeni işiyle gündemde.

Mehmet Dinçerler ile olan birlikteliği ile magazin basınından düşmeyen Hadise hem aşkta hem işte kazanmayı sürdürüyor. Ünlü şarkıcı moda dünyasına girerek adından söz ettirmeye devam ediyor.

KENDİ ADINI TAŞIYACAK

35 yaşındaki Hadise, bir marka için 50 parçalık kendi adını taşıyan özel bir koleksiyon hazırlayacak. 2 yıllık anlaşma karşılığı 1,5 milyon lira alan Hadise’nin koleksiyonu önümüzdeki yaz sezonunda mağazalarda olacak.

Hadise, adını taşıyan koleksiyonu hazırlarken tasarımcı kardeşi Derya’dan yardım alıyor. Hadise, daha önce de bir marka için 2 yıllık anlaşma karşılığı 2,5 milyon lira alarak kendi adını taşıyan bir koleksiyon hazırlamıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.