enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5976
EURO
34,7428
ALTIN
2.506,53
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

İHANET İDDİALARINDA KİBARİYE HAKLI ÇIKTI!

İHANET İDDİALARINDA KİBARİYE HAKLI ÇIKTI!
19 Ağustos 2021 10:42
A+
A-

Kibariye ile eşi Ali Küçükbalçık arasında ‘aldatma’ haberlerine konu olan fotoğrafın sırrı çözüldü. Bodrum’da bir otelde çekilen fotoğrafta yer alan çiftin Mustafa-Zeynep Kızılgün olduğu ortaya çıktı. Çift, haberlere erişim engeli getirerek tazminat davası açacak.

Olay fotoğraf, geçen haziran başında ortaya çıktı. Uzaktan çekildiği anlaşılan fotoğrafta havuz başında el ele yürüyen bir çiftin görüntüsü yer aldı. Fotoğraf, Ali Küçükbalçık’ın, eşi Kibariye’yi başka bir kadınla aldattığı şeklinde haberlere konu oldu. Ancak günlerce konuşulan fotoğraftaki çiftin gerçekte kim oldukları ise Isparta Yalvaç’ta alınan mahkeme kararlarıyla ortaya çıktı. Yalvaç Sulh Ceza Hakimliği’nden alınan iki ayrı erişim engeli kararını isteyen kişi Mustafa Kızılgün. Fransa’da yaşadığı belirlenen Kızılgün’ün avukatı Muzaffer Demirkılınç, dilekçede, “Kullanılan görüntülerde Ali Küçükbalçık olduğu iddia edilen kişi müvekkilim Mustafa Kızılgün. Müvekkilin, havuz kenarında birlikte el ele yürüdüğü kadın da eşi Zeynep Kızılgün’dür” dedi.

HAKARET EDİLDİ

Dava dilekçesinde, haberlere konu olan fotoğrafın da Kızılgün çiftinin konakladığı otelin yanındaki başka otelin önünden çekildiği kaydedildi. Dilekçede, Kızılgün çiftinin mağdur olduğu belirtilerek “Görüntülerde kullanılan Zeynep Kızılgün, başkası ile evli bir erkekle el ele gezdiği iddiası ile ağır hakaretlere maruz kaldı” denildi. Erişim engeli talebi ile açılan iki ayrı davada Yalvaç Sulh Ceza Hakimliği 50’yi aşkın linke erişim engeli getirdi.

ÇIKIP YALANLAMADI

Avukat Muzaffer Demirkılınç, Hürriyet’in soruları üzerine şunları kaydetti: “Haberlerin çıkması sonrası hem Kibariye Hanım’ın menajeri ile hem de Ali Küçükbalçık ile görüştüm. Çıkıp bir açıklama yapacaklarını söylediler. Çok basit bir şekilde bunu yalanlayabilirlerdi. Ancak nedense bu konunun gündemde kalmasını tercih ettiler. Yalan haberi yapan iki TV kanalına tazminat davası açıp, suç duyurusunda bulunacağız.”

‘GÖRMEDEN İNANMAM’ DEMİŞTİ

Fotoğrafın ortaya çıkması sonrası Kibariye’nin, “Ben Ali’nin çapkınlık yaptığını gözlerimle görmedim. Böyle bir şey olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Ben mutluyum, çocuğum mutlu, babası var kızımın. Kofti bir durum yok!” yönündeki açıklaması ise tartışmaları daha da alevlendirmişti.

1 GÜNLÜK KAÇAMAK İÇİN BOŞAMAM

Kibariye ile Ali Küçükbalçık çifti, şimdiye kadar aldatma ve affetme iddialarıyla birçok kez gündeme gelmişti. Kibariye, daha önce de eşini korumuş ve “Bir günlük kaçamak için boşanmam. Şimdilik kofti bir durum yok. Önemli olan sağlığımız” demişti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.