enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4815
EURO
34,8540
ALTIN
2.483,76
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

GONCA VUSLATERİ İSYAN ETTİ: “BEN DOKTOR DEĞİLİM!”

GONCA VUSLATERİ İSYAN ETTİ: “BEN DOKTOR DEĞİLİM!”
23 Ağustos 2021 10:08
A+
A-

Coronavirüs’e yakalanıp evinde tedavi görürken belinden aşağı kaynar su dökülen oyuncu Gonca Vuslateri, önceki gün Cihangir’de görüntülendi. Oyuncu, gazeteciler aracılığıyla kendisine sosyal medya üzerinden mesaj atanlara seslendi.

Geçen aylarda koronavirüse yakalanıp evinde tedavi gören Gonca Vuslateri, burnunu açması için içinde kekik yağı olan kaynar suyu üzerine dökerek talihsiz bir kaza yaşamıştı.

Tedavi sürecini ve bu süreçte yaşadıklarını sık sık anlatan ve paylaşan Vuslateri, önceki gün Cihangir’de objektiflere takıldı.

Tedavi sürecini ve bu süreçte yaşadıklarını sık sık anlatan ve paylaşan Vuslateri, önceki gün Cihangir’de objektiflere takıldı.

“BURADAN SESLENMEK İSTİYORUM”

Ünlü oyuncu gazetecilere, “Arkadaşlar sizin aracılığınızla burdan seslenmek istiyorum…” diyerek sosyal medya üzerinden kendisiyle iletişime geçmeye çalışan takipçilerine mesaj verdi.

Vuslateri, “Çok fazla sosyal medyada, ‘ben de yandım şöyle böyle oldu’ deyip fotoğraf atanlar oluyor. Ben doktor değilim. Ne çare de üretildiyse paylaşıyorum…”

“REKLAM YAPAMAM”

“Sarı kantaronun reklamını yapamam ben. Bir yıldır Kuzey Ege’den gelen bitkisel bir şey bu tedavi bana da uygulanıyor elbette. Ama önce mutlaka doktor nezdinde ilaçları kullanmak gerekiyor…”

“Yosun terapi, meridyen terapi hepsini kullanıyorum. Sadece denizi ve güneşi çok özledim. Öğle güneşinde bile dışarıda dururdum ama çok çalışmakla bunu kurtarmaya çalışıyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.