enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5649
EURO
34,7693
ALTIN
2.489,34
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

DEMET AKALIN: SÖZLERİM HAKARET SAYILMADI

DEMET AKALIN: SÖZLERİM HAKARET SAYILMADI
31 Ağustos 2021 09:02
A+
A-

Demet Akalın, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu. Konserine “Kulüp” şarkısıyla başlayan Akalın, sahneye ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu’nun imzasını taşıyan dore ve siyah renklerinin hakim olduğu mini elbisesiyle çıktı. Işıl ışıl parlayan ünlü şarkıcı, ikinci yarıda ise beyazlara bürünmeyi tercih etti.

Kostümleri hakkında konuşan Demet Akalın, “Gülşah da benim gibi çok tez canlı. O yüzden ben de ‘Hemen olsun’ dedim. Ölçülerimi aldı ve iki günde dikti. Ben de seve seve giydim.” dedi.

“ÇOK YORUCU OLUYOR”

Okan Kurt ve kızı Hira’yı da konserinde ağırlayan Akalın, yardımcılarına sık sık uyarılarda bulundu. Kızına dikkat edilmesi konusunda temkinli olan popçu, “Her şeyi kontrol etmek çok zor, benim için çok yorucu oluyor.” ifadelerini kullandı.

HANDE YENER’E SELAM GÖNDERDİ

Demet Akalın, Kuruçeşme konserinin ilerleyen dakikalarında sahnesinde Hande Yener’in en sevilen hit’lerinden “Kırmızı” şarkısını seslendirdi. Şarkıcı, “Hande seni çok seviyoruz.” sözleriyle Yener’e selam göndermeyi ihmal etmedi.

“SÖZLERİM HAKARET SAYILMADI”

Serenay Sarıkaya’ya, “Sen insan değil, ilahsın!” iltifatı yapan Akalın’ın bu sözleri, başına dert olmuştu. Bir vatandaşın, “dini değerlere saygısızlık ettiği” düşüncesi ile şikayette bulunduğu Demet Akalın, duruma da açıklık getirdi.

Popçu, “Mahkemelik bir durum olmadı çünkü benim yazdıklarım bir hakaret değildi ve normal sayıldı. Arada böyle şeyler oluyor. Ben Serenay’ı güzel bulduğum için yazdım.” açıklamasını yaptı.

“SERENAY BENCE İLAH!” DEMİŞTİ

Maldivler’de tatil yapan oyuncu Serenay Sarıkaya’nın gönderilerine, “Kim çekiyor bu fotoğrafları? İnanılmaz ışık vardır orada, telefonu değiştir” şeklinde yorum yapan Demet Akalın, konuyla ilgili konuşmuştu.

Ünlü oyuncuyu iltifat yağmuruna tutan Akalın, “Serenay insan mı! Serenay insan değil, çok beğeniyorum onu. Bence ilah, yani Türkiye’de tek.” ifadelerini kullanmıştı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.