enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4242
EURO
34,4456
ALTIN
2.489,00
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

BURCU ESMERSOY’DAN YILLAR SONRA GELEN İTİRAF!

BURCU ESMERSOY’DAN YILLAR SONRA GELEN İTİRAF!
4 Eylül 2021 10:23
A+
A-

Burcu Esmersoy yıllar önce yaşadığı bir olayı anlatıp ‘Benim elim çok açıktır’ dedi. Paranınn hesabını pek bilmediğini aktaran Esmersoy, yıllar önce bir düğüne gittiklerini, burada 3-4 dansöze cebindeki bütün parayı taktığını ve düğün sonunda parasız kaldığını fark ettiğini dile getirdi. Burcu Esmersoy, ‘Düğün sonunda eve dönebilmek için arkadaşımdan 20 lira taksi parası almıştım’ dedi.

Sabah’tan Merve Yurtyapan’a konuşan Burcu Esmersoy, samimi açıklamalarda bulundu.

Cömert biri olmasının yıllardır değişmeyen en belirgin özelliği olduğunu da belirten Esmersoy, bu konuda eğlenceli bir anısını da paylaştı:

“Benim elim çok açıktır. Paranın hesabını da pek bilmem. Yıllar içinde de bu özelliğim hiç değişmedi. Hatta bununla ilgili komik bir anım da var. Yıllar önce arkadaşlarımla bir düğüne gitmiştik. Orada 3-4 dansöze para takmışım. Sonradan cebimdeki bütün parayı taktığımı fark ettim. Düğün sonunda eve dönebilmek için arkadaşımdan 20 lira taksi parası almıştım.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.