enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3241
EURO
35,1067
ALTIN
2.300,79
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

AYNUR AYDIN: “ASLA EVLENMEYECEĞİM!”

AYNUR AYDIN: “ASLA EVLENMEYECEĞİM!”
9 Eylül 2021 09:00
A+
A-

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra sivri dili söylemleriyle de sık sık magazin gündemine gelen popçu Aynur Aydın, “Duygusuz bir kadın değilim” derken, evlilik ile ilgili açıklamasıyla şaşırttı.

Önceki gün Etiler’de bir mekanda görüntülenen Aynur Aydın, yeni parçası ‘Sor Gel’ hakkında, “Çok güzel tepkiler alıyorum. Üç günde bir milyon dinlenmeyi geçtik. İnanılmaz mutluyum” dedi.

SOSYAL MEDYADAN EVLİLİK TEKLİFİ YAĞIYOR

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren ünlü popçu, özel hayatı hakkında, “Sosyal medyadan çok fazla evlenme teklifi alıyorum” dedi.

35 yaşındaki güzel, “Duygusuz bir kadın değilim ama asla evlenmeyeceğimi düşünüyorum. Evlenme kararı alabilmem için çok farklı hissetmem lazım. Bakalım, yaşayıp göreceğiz” açıklamasını yaptı.

Kolej kıyafetini anımsatan tarzıyla dikkat çekn Aynur Aydın, “Malum okullar da yeni açıldı, içimden böyle giyinmek geldi” ifadelerini kullandı.

“SEVGİLİLERİMİ SAKLAMAYI BAŞARDIM”

Geçtiğimiz mayıs ayında Emel Yalçın’ın Milyon TV’de yayınlanan programına konuk olan şarkıcı, özel hayatıyla ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çekmişti.

Aydın, “16 yaşımdan beri her zaman erkeklerin ilgisini çeken bir kadınım. Bunu sadece güzelliğimle değil, sanırım zekamla da başarıyorum. ‘Hiç sevgilin olmadı mı?’ dersen, bence saklamayı iyi başardım” demişti.

“ENGELLEYEMEDİLER”

Şarkıcı, “Sürekli röportajlarında rakiplerinin yoluna taş koyduğundan, seni engellediklerinden bahsediyorsun. Neden?” sorusu üzerine, “Hala böyle düşünüyorum. Belki erteleyebildiler ama engelleyemediler” şeklinde konuşmuştu.

Aynur Aydın, sosyal medyadaki esprili yaklaşımıyla Z kuşağı ile arasında çok güçlü bir bağ kurduğunu, hatta onların kendisini ünlü yaptığını söyledi: Z kuşağı gerçek olan her şeye reaksiyon gösteriyor. Onları kandırmak kolay değil, zeka seviyorlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.