enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,51
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

“AĞLAMAMAK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTTUM”

“AĞLAMAMAK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTTUM”
11 Eylül 2021 15:25
A+
A-

Şarkıcı Simge Sağın, geçen yıl pandemiden dolayı konserlerin gerçekleşmemesini fırsat bilerek, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü’ne kaldığı yerden devam etme kararı almıştı. Diplomasını alan 40 yaşındaki Sağın, mezuniyet töreninde kep attı.

“ÇOK ZOR BİR DÖNEME DENK GELDİ”

Ünlü şarkıcı, önceki gece gerçekleşen törende sahne almayı da ihmal etmedi. Konserin ardından heyecanını gazetecilerle paylaşan Simge Sağın, “15 sene sürdü. Benim okula başladığım dönemler sahne hayatım başladı. Vokalistlik yapıyordum. İkisinin bir arada çok zor olduğu bir döneme denk geldi. Benim hayatımda çalışmak ön plana geçti. Kariyer hayatımı bir yoluna soktum ve pandemi geldi. Hocalarım aradı. ‘Haydi artık, tam zamanı. Bundan daha iyi bir mezuniyet zamanı olamaz’ dedi. Ben de devam etme kararı aldım.” açıklamasını yaptı.

“BEN PANDEMİYİ ŞANSA DÖNDÜRDÜM”

“Ben pandemiyi şansa döndürdüm.” diyen şarkıcı, “Zaten iki dersim kalmıştı. Pandemide konser vermediğim için rahatça bitirebildim. Normal zamanda ki halim olsaydı mümkün değildi.” şeklinde konuştu.

“AĞLAMAMAK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTTUM”

“15 yıl sonra kep atıp, üzerine konser vermek nasıl bir duygu?” sorusuna yanıt veren Sağın, “Çok gurur verici bir durumdu. 15 sene sonra insanın kendi okuluna gelip, mezun olup, sahneye çıkıp, şarkı söylemesi o kadar gurur verici bir şeymiş ki… Yemin ediyorum ağlamamak için kendimi çok zor tuttum.” diyerek, yaşadığı duygusal anı anlattı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.