enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5876
EURO
34,8072
ALTIN
2.505,62
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

ESKİ EŞLERİNİ BİRLİKTE YAŞAMAYA MECBUR BIRAKTI!

ESKİ EŞLERİNİ BİRLİKTE YAŞAMAYA MECBUR BIRAKTI!
13 Eylül 2021 17:04
A+
A-

Feyza Aktan ve Özcan Deniz arasındaki gerilim bitmiyor. Özcan Deniz ve ağabeyi Ercan Deniz eski eşlerini birlikte yaşamaya mecbur bıraktı. İddiaya göre iki eski elti anlaşamasa da aynı villada yaşıyor.

Feyza Aktan geçtiğimiz aylarda fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia ederek, şarkıcı olan eski eşi Özcan Deniz ile ağabeyi Ercan Deniz hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Aktan, 2018-2019 yılları arasında evli kaldığı Deniz ile ağabeyi hakkında korunma talep ettiği ve iki ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Deniz’in eski eşine şiddet uyguladığı ve “Polisi ararsan yüzünde sigara söndürürüm” şeklinde tehdit ettiği de ileri sürülmüştü.

Bu iddiaların ardından karşılıklı suçlamalar devam ederken ortaya bomba bir iddia daha atıldı. TV8’de ekrana gelen 2.Sayfa’nın özel haberine göre; Özcan Deniz Zekeriyaköy’deki 15 milyon liralık villasını ikiye böldü; üst katı eski eşi Feyza Aktan’a; daha alçak katı da ağabeyi Ercan Deniz’in boşandığı eşine tayin etti.

“GEÇİNEMİYORUM”

İddiaya göre, bahçe ve balkon gibi ortak alanları birlikte kullanan eski eltiler hiç anlaşamıyor ve gerilim yaşıyor. Öte yandan Özcan Deniz’in milyonlarca liralık mülk varlığını eski eşi Feyza Aktan’ın herhangi talepte bulunmaması için ağabeyi Ercan Deniz’in üstüne geçirdiği de iddia edildi.

Aktan’ın yakınlarına “Bana her ay asgari ücret gibi bir para veriyor. Geçinemiyorum” diyerek tasa yandığı öne sürülüyor.

DAVADA YENİ GELİŞME

Özcan Deniz-Feyza Aktan çifti, 2018 yılında dünyaevine girmiş ve 15 ay sonra boşanmıştı. Kuzey adında bir oğulları bulunan ikili, karantina günlerini birlikte geçirmişti.

Boşandıktan kısa süre sonra barışan çiftin yeniden evlenmesi beklenirken, bu kez karşılıklı suçlamalar gelmişti. İkili, şimdilerde oğulları Kuzey’in velayeti için karşı karşıya. Özcan Deniz’in, eski eşi Feyza Aktan’a üç yaşındaki oğlu için açtığı velayetin değiştirilmesi davasının üçüncü duruşması görüldü.

İstanbul 17. Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmada, Özcan Deniz, Feyza Aktan ve tarafların avukatları hazır bulundu. Gizlilik kararı olan duruşmaya basın mensupları alınmadı.

Duruşmada Özcan Deniz’in kız kardeşi Yurda Deniz, ağabeyi Ercan Deniz ve asistanı tanık olarak dinlendi. Feyza Aktan’ın kızkardeşleri ile bir arkadaşı da Aktan’ın tanıkları olarak dinlendi.

Yaklaşık iki saat süren duruşma, başka tanıkların dinlenmesi için ertelendi. Duruşma çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Özcan Deniz ve Feyza Aktan, kardeşleriyle birlikte adliyeden ayrıldılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.