enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3122
EURO
35,1016
ALTIN
2.279,32
BIST
8.962,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

2021 MET GALA’DA KİM NE GİYMİŞ? BİRBİRİNDEN DİKKAT ÇEKEN KIYAFETLER!

2021 MET GALA’DA KİM NE GİYMİŞ? BİRBİRİNDEN DİKKAT ÇEKEN KIYAFETLER!
14 Eylül 2021 13:28
A+
A-

Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle gerçekleşemeyen MET Gala geri döndü! New York Metropolitan Müzesi Kostüm Enstitüsü’ne gelir sağlamak için düzenlenen gala gecesi New York’ta yapıldı.

Geçtiğimiz gün baştan aşağıya giydiği siyah deri elbise ile çok konuşulan Kim Kardashian, gizemli tercihi ile yine şaşırtmayı bildi. Ünlü yıldız yüzü dahil vücudunun tamamını kapatan yine siyah bir kıyafet tercih etti. Rihhana, sürpriz yapıp geceye sevgilisi ASAP Rocky ile katılırken, Kendall Jenner ve Irina Shayk ise transparan kıyafetleriyle meraklı bakışları üzerlerinde topladı.

Reality show yıldızı Kim Kardashian, MET Gala’nın en dikkat çeken ismiydi.

Kardashian, siyahlar içinde geceye katıldı. Sosyal medya kullanıcıları ünlü yıldız için, “Harry Potter filminden fırlamış bir ruh emici gibi” yorumunda bulundu.

Kendall Jenner, ablası Kim Kardashian’ın aksine daha şık ve taşlarla süslenmiş bir kıyafetle gecede boy göstermeyi tercih etti. Jenner, transparan elbisesi ile meraklı bakışların odağı oldu.

“Transformers” serisi başta olmak üzere çeşitli önemli filmlerde rol alan Amerikalı oyuncu Megan Fox, kırmızılar içinde iddiasını gözler önüne serdi.

Gigi Hadid, gecenin en renksiz isimlerinden biriydi. Sade bir kıyafet tercih eden Hadid, objektiflere poz vermeyi ihmal etmedi.

Gecede rapçi sevgilisi ASAP Rocky ile kamera karşısına geçen Barbadoslu şarkıcı, tarzlarıyla dikkat çekti. Ünlü rapçi, renkli bir seçimde bulunurken Rihanna ise tercihini siyahtan yana kullandı.

Jennifer Lopez, derin dekoltesi ve şapkasıyla gecede yerini aldı.Lopez, 17 yıl sonra yeniden aşk yaşamaya başladığı Ben Affleck ile ilgi odağı oldu.

Irina Shayk, galada cesur kıyafetiyle dikkat çekti. Merdivenleri Lourdes Leon ve Jeremy Scott’ın yardımıyla inen Shayk’ın transparan tecihi çok konuşuldu.

Justin Bieber ve Hailey Baldwin de tercihlerini koyu renklerden yana kullandı.

“Game of Thrones” dizisinde canlandırdığı Jon Snow karakteriyle şöhrete kavuşan 32 yaşındaki İngiliz oyuncu Kit Harington, sarı renkli elbise giyen sevgilisi Rose Leslie ile ilgi odağı oldu.

Iman, gecenin en iddialı isimlerinden biriydi. Ünlü model, tavus kuşunu andıran kostümü ve altın sarısı elbisesi ile adından söz ettirdi.

Kourtney Kardashian, geceye yaklaşık 7 aydır aşk yaşadığı müzisyen sevgilisi Travis Barker ile birlikte katıldı.

Renkli saçlarını sarıya boyatarak imaj değiştiren genç şarkıcı, gösterişli elbisesi ile göz doldurdu.

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan Shawn Mendes-Camila Cabello çifti, gecede keyifli halleriyle dikkat çekti.

Amerikalı model Kaia Gerber, kendisini görüntüleyen gazetecilere selam verdi.

Amerikalı oyuncu Kate Hudson, geceye şarkıcı Ciara ile birlikte katıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.