enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3122
EURO
35,1016
ALTIN
2.279,32
BIST
8.962,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

HALUK LEVENT: GİDECEĞİM AMA DÖNECEĞİM

HALUK LEVENT: GİDECEĞİM AMA DÖNECEĞİM
23 Eylül 2021 15:53
A+
A-

AHBAP Derneği’nin Başkanı ve şarkıcı Haluk Levent, Bloomberg HT’de yayınlanan ‘Fatih Altaylı ile Bire Bir programına konuk oldu. Son dönemde sivil toplum çalışmalarıyla dikkat çeken Levent, sosyal medyada gündem olan tweeti hakkında konuştu.

Haluk Levent, 28 Ağustos’ta “Gelecek yılın 26 Kasım günü görevi yeni arkadaşlarımızdan birisine devredip yurt dışına yerleşiyorum. AKBP üyeliğim devam edecek. AHBAP’TA altı yıl dolmuş olacak. Artık müzik yapmak ve kendime zaman ayırmak istiyorum. Yani 1.5 yıl daha katlanacaksınız bana” mesajını paylaşmıştı.

Fatih Altaylı’nın sorusunu yanıtlayan ünlü müzisyen, AHBAP Derneği’ndeki başkanlık görevini bırakıp, önümüzdeki yıl yurt dışına taşınacağını açıklamasının ardından başlayan tartışmalara açıklık getirdi.

“Twette hata yaptığımı düşünüyorum. Algı olarak böyle anlaşılıyor. Ben de bir insanım, eksik yazabilirim. Yıllar önce söylemiştim, o dönemdeki tweetlerde var…”
“Londra’da müzisyen arkadaşım var; Nicky Brown. Madonna’nın, Tom Jones’un sahne direktörlüğünü yapmış, kilise korosuyla işler yapan bir müzisyen…”
“Ben de Orta Doğu’daki çocuklar için, savaştan bir şekilde yara almış, hayatları darmadağın olmuş çocuklar için şarkı yazmıştım, Arapça bir şarkı…”
“Bu şarkının gerçek bir hikayesi var, Suriye’de bir aile paramparça oluyor. Bunu bütün dünyaya kilise korosu ve Hollanda’da rap söyleyen bir arkadaşımla beraber yapacaktık…”
“Bir türlü olmadı. ‘Şimbi ben AHBAP’tayım gelemem’ dedim. Arkadaşım ‘Gelecek yıl kış gibi nasıl olur?’ dedi, ‘Harika olur’ cevabını verdim. Kötü bir niyet olsa, ‘AHBAP’tan ayrılıyorum’ desem skandal olurdu…”
“1.5 yıl sonra müzik işleri için Avrupa’ya taşınıp, orada biraz çalışmam gerekecek. Tabii ki Türkiye’ye döneceğim. Zaten ‘AHBAP Yönetim Kurulu Üyesi olarak kalacağım’ diyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.