enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5807
EURO
34,6753
ALTIN
2.521,32
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

ENİS ARIKAN: HAZAL İLK TANIŞTIĞIMIZDA KAHTALI MIÇE GİBİYDİ!

ENİS ARIKAN: HAZAL İLK TANIŞTIĞIMIZDA KAHTALI MIÇE GİBİYDİ!
24 Eylül 2021 10:22
A+
A-

Enis Arıkan, İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Oyuncu, ‘Benden Ne Olur?’ filmindeki rol arkadaşı Hazal Kaya ile yıllar önce aynı dizide oynadığını ve annesinin onu kendisine emanet ettiğini anlattı.

‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programının yeni sezon ilk konuğu Enis Arıkan oldu. 38 yaşındaki Arıkan, samimi itirafları ve eğlenceli tavrıyla geceye damga vurdu.

KORONA OLMUŞTU
Geçtiğimiz aylarda yakın arkadaşı Ezgi Mola gibi koronavirüse yakalanan Enis Arıkan, süreci şu sözlerle anlattı:

“NASIL ÖPÜYORUM EZGİ’Yİ”
“Ezgi’yi bir aydır görmüyordum, nasıl da özlemişim. Aradım, ‘buluşalım’ diye plan yaptık. Bir aydır görüşmemenin de verdiği özlemle nasıl öpüyorum Ezgi’yi, doyamıyorum öpmelere, tükürüklere boğdum resmen.

Ezgi, o görüşmemizde; “Canım bak biz şanslı insanlarız, etrafımızdaki herkes korona oldu bir tek biz ikimiz olmadık” dedi.

“ARAMAM LAZIM AMA KORKUYORUM”
Ertesi gün ateşler içerisinde uyandım, Ezgi’yi aramam lazım ama korkuyorum da. Test sonucunu aldıktan sonra Ezgi’ye söylediğimde telefonda bana ‘Beni neden öptü o kadar dün akşam’ diye bağırıyordu.”

YILLAR SONRA AYNI SETTE
Önümüzdeki aylarda vizyona girmeye hazırlanan ve başrollerini Hazal Kaya ile paylaştığı sinema filmi ‘Benden Ne Olur?’ için oldukça heyecanlı olduğunu belirten oyuncu, “Tanıdığın insanlarla çalışmak hem çok keyifli hem de çok rahat hissettiren bir şey” dedi.

HAZAL KAYA AÇIKLAMASI
Arıkan, sözlerine; Hazal ile oynarken ‘kötü mü oynadım?’ diye gerilmiyorum. Karşımdaki Hazal sonuçta, ‘kötüysem de o an kötüyümdür ne olacak?’ diye düşünüyorum” diye devam etti.

Kaya ile oynadığı ilk yapımdan bahseden Enis Arıkan, “Hazal’la uzun zamandır aynı projede yer almadık. Çok eskiden bir dizide beraber çalışmıştık. Hazal o zaman lisedeydi daha, annesi bana emanet ederdi” dedi.

Oyuncu, yakın arkadaşı için “Lise formasını çıkarır sete girerdi. Çok bebekti ama bir yandan da Kahtalı Mıçe gibi dolanırdı Taksim’de. Yeniden onunla sette olmak çok eğlenceliydi” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.