enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5997
EURO
34,7830
ALTIN
2.495,81
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

TUĞBA EKİNCİ’DEN SERDAR ORTAÇ’A SERT SÖZLER!

TUĞBA EKİNCİ’DEN SERDAR ORTAÇ’A SERT SÖZLER!
27 Eylül 2021 15:48
A+
A-

Tuğba Ekinci, sürekli mutsuz olduğunu dile getiren meslektaşı Serdar Ortaç’ı hedef aldı.

Sahneye çıktığı mekânda Beşiktaş taraftarını kızdıracak ifadeler kullanan ve sonrasında alkollü olduğunu belirterek özür dileyen Serdar Ortaç’ın, konserleri iptal oldu. Tuğba Ekinci ise ünlü şarkıcının sürekli mutsuz olduğu hallerini abartı bulduğunu söyledi.

Bu sabah “Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa” programına konuk olan Tuğba Ekinci, Serdar Ortaç’ın sürekli mutsuz olmasına sitem etti.

“BEN HİÇ ALKOL KULLANMADIM”
Ekinci, “Bizim değerli bir sanatçımız kendine dikkat etmesi lazım. Ben hiç alkol kullanmadım. Herkes beni çok içer diye düşünür ama ben alkol tüketmiyorum. Serdar sağlıklı da olsa kadınlar yanından kaçardı.

Son ayrılığında hastalıktan dolayı bittiğini söylemişti o da hoş değil. İrlanda’dan gelen biri için Serdar bir Brad Pitt. Serdar bu kadar mutsuz değildi.

“CAMİ ÖNÜNDE DİLENEN İNSANLAR GİBİ”
Bu hallerini görünce gülesim geliyor. Hani caminin önünde ‘abla, abla mendil al’ derler ya onun gibi. Bence abartıyor. Star duruşu için hoş değil. Avlu kenarındakiler gibi oldu.” dedi.

Adana Demirspor’un üç farklı mağlubiyetten gelerek Beşiktaş’la 3-3 berabere kaldığı maçın ardından sahne aldığı mekanda Adanalıları kutlayan Serdar Ortaç, siyah-beyazlı kulübe yönelik argo ifadeler kullanmıştı. Gelen tepkiler üzerine sosyal medyadan özür dileyen ünlü sanatçı, yeni bir özür açıklaması yapmıştı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.