enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3119
EURO
35,0621
ALTIN
2.278,19
BIST
8.994,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

GÖNÜL YAZAR’DAN EVLİLİK İTİRAFI

GÖNÜL YAZAR’DAN EVLİLİK İTİRAFI
29 Eylül 2021 16:48
A+
A-

Gönül Yazar, Onur Akay’a verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Evlilikleri hakkında konuşan Yazar, yıllar sonra gerçeği itiraf etti. Yazar, “Ben 6 kere evlendim. Metin Oktay’la da evlendiğimi yazıyorlar ama bu doğru değil. Ben Metin Oktay’la sadece bir filmde rol aldım. Eğer evlenmiş olsaydım bunu gururla söylerdim.” dedi.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’a röportaj veren usta sanatçı Gönül Yazar, hakkında yanlış bilinen bir gerçeği düzeltti. 7 kere evlendiği konuşulan Yazar, gerçekleri yıllar sonra açıkladı.

“METİN OKTAY’LA EVLENMEDİM”

Metin Oktay’la ilgili gerçeği anlatan Yazar, “Ben 6 kere evlendim. Metin Oktay’la da evlendiğimi yazıyorlar ama bu doğru değil. Ben Metin Oktay’la sadece bir filmde rol aldım. Eğer evlenmiş olsaydım bunu gururla söylerdim. Ben Metin Oktay’la evlenseydim bütün Türkiye’ye yayardım. Stadyuma gelen Galatasaraylıların, “Gönül Yenge, Gönül Yenge” demesi bana yeterdi. Metin Oktay saklanacak bir adam değil, ben iftiharla söylerdim” ifadelerini kullandı.

“EN UZUNU ÖZDEN ÇELİK’LE 11 AY SÜRDÜ”

“Niye ayrılıyorsunuz?” sorusuna da yanıt veren Gönül Yazar, şunları söyledi: “6 kere evlendim hiç biriyle bir seneyi çıkaramadım. Bir tanesi ile evlilik yıldönümü kutlamak nasip olmadı. En uzunu Özden Çelik’le 11 ay sürdü. Film çevirirken o attan düştü ben baktım, ben attan düştüm o baktı. Sonra İstanbul’a gelince evlendik.

“ANNESİ 10 GÜNDE AYIRDI”

Ercan Akın’la evlendiğimde de annesi 10 günde ayırdı şarkıcı gelin istemem diye. Aile olayım diye evleniyorum, annesi istemiyordu. İlla adama boşayacaksın diye tesir ediyorlarsa, boşanmam mı diyecektim. Mecburen boşanıyordum. Bunları kimse bilmez Onur’cuğum. Elde olmayan sebepler diyordum geçiyordum.

“AYLARCA NEREYE GİTTİĞİNDEN HABERİM BİLE OLMADI”

Sinan Bilsel’in erkek kardeşi Sidney’de yaşıyordu. Evleneli 6 ay olmuştu ve ben bir sahne programına gittiğimde ailesi ile Avustralya’ya gitmiş. Aylarca nereye gittiğinden haberim bile olmadı. Onun için boşanmamız 2 yıl sürdü.

“HEP YUVA KURMAK İÇİN FEDAKARLIK YAPTIM”

Los Angeles’te evlendiğim Fahrettin Akçınar’la Amerika’da tanıştım. Kilisede evlendik ama Green Card işlemlerine başlamadı. Evi ben kiraladım, eşyaları ben aldım. Hep yuva kurmak için fedakarlık yaptım. Olmadı eşyaları sattım geri döndüm.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.