enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3281
EURO
35,0599
ALTIN
2.296,43
BIST
9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

FACEBOOK, WHATSAPP VE İNSTAGRAM ÇÖKTÜ! İLK AÇIKLAMA GELDİ

FACEBOOK, WHATSAPP VE İNSTAGRAM ÇÖKTÜ! İLK AÇIKLAMA GELDİ
4 Ekim 2021 19:27
A+
A-

Son Dakika! Facebook, WhatsApp ve Instagram çöktü!

Son dakika haberine göre, Instagram, Facebook ve WhatsApp, Türkiye dahil birçok ülkede erişim sağlanamıyor. Saat 18.30 itibarıyla erişim sorunu yaşanıyor.

Whatsapp, Instagram ve Facebook’ta erişim sorunları yaşanıyor. Bakan yardımcısı Ömer Fatih Sayan’dan ilk açıklama geldi.

BAKAN YARDIMCISI: SORUN GLOBAL

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter’dan konuya ilişkin yaptığı paylaşımda “Whatsapp, Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup, global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir.” dedi.

WHATSAPP’TAN İLK AÇIKLAMA

Konuyla ilgili olarak WhatApp’tan ilk açıklama geldi.

Açıklamada, “Şu anda bazı kişilerin WhatsApp ile ilgili sorunlar yaşadığının farkındayız. İşleri normale döndürmek için çalışıyoruz ve mümkün olan en kısa sürede buraya bir güncelleme göndereceğiz. Sabrınız için teşekkürler!” ifadelerine yer verildi.

FACEBOOK’TAN AÇIKLAMA GELDİ

Facebook, yaşanan erişim sıkıntılarıyla ilgili ilk açıklamayı Twitter üzerinden yaptı.

“Facebook uygulamasına erişmekte sorun yaşandığının farkındayız. İşleri olabildiğince çabuk normale döndürmek için çalışıyoruz, verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.