enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3119
EURO
35,0621
ALTIN
2.278,19
BIST
8.994,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

SELİN ŞEKERCİ: “İYİ Kİ DOĞDUN İBRAHİM BEY!”

SELİN ŞEKERCİ: “İYİ Kİ DOĞDUN İBRAHİM BEY!”
6 Ekim 2021 13:01
A+
A-

Ünlü oyuncu Selin Şekerci, sosyal medya hesabından sevgilisi İbrahim Selim’in doğum gününü kutladı. Ünlü oyuncu, Selim’e, “İyi ki doğdunuz İbrahim Bey! Seni çok seviyorum” sözleriyle seslendi.

Kendisi gibi oyuncu olan Selin Şekerci ile yaşadığı sürpriz aşk ile gündeme gelen İbrahim Selim, 42 yaşına bastı. Şekerci, sevgilisinin doğum gününü sosyal medyada kutladı.

“KARMAYA TEŞEKKÜRLER”
Birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncu, “İyi ki doğdunuz İbrahim Bey! Benim erkek versiyonumu bana gönderip, çevremdekilere neler çektirdiğimi anlamamı sağlayan karmaya teşekkürler…”

“Umarım uzun yıllarımız olur da bana laf yetiştiremeyeceğin günleri de görürüm. Umarım konuşulacak şeylerimiz şimdiki gibi hiç bitmez ve tek derdimiz vır vır susmamaktan geçirdiğimiz uykusuz gecelerimiz olur…”

“HAYAT ÇOK YORUCU”
“Aman, hayat zaten çok yorucu. Dinleneceğimiz, korktuğumuzda kaçıp, saklanacağımız yer tam bu fotoğraftaki gibi olsun, amin.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.