enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3307
EURO
35,0310
ALTIN
2.282,61
BIST
8.974,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

KUBİLAY AKA ÇAPKINLIKTA YAKALANDI! “BU TARZ OLAYLAR KARİYERİMİ ZEDELİYOR”

KUBİLAY AKA ÇAPKINLIKTA YAKALANDI! “BU TARZ OLAYLAR KARİYERİMİ ZEDELİYOR”
8 Ekim 2021 10:18
A+
A-

Kubilay Aka, önceki gün geç saatlerde Cihangir’de meslektaşı Alara Bozbey ile görüntülendi. Kameraları bir anda karşısında görünce panikleyen Aka, “Sadece arkadaşız, görüntüleri yayınlamayın” derken arkadaşı da “Siz şimdi yeni aşk diye verirsiniz, verin” sözlerine yer verdi.

Geçtiğimiz günlerde “Ben haklı veya haksız özür dilemem. Birine minnet etmeye gerek duymuyorum” çıkışıyla günlerce konuşulan oyuncu Kubilay Aka, önceki gece Alara Bozbey ile görüntülendi. Karşısında basın mensuplarını görünce ne yapacağını bilemeyen oyuncu, kariyeri zedelendiği için görüntülerinin silinmesini talep etti.

KIZ ARKADAŞININ TEPKİSİYLE NE YAPACAĞINI BİLEMEDİ

Basın mensuplarını gören Bozbey, hemen ünlü ismin yanından ayrılarak karşı kaldırıma geçti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aka, “Hanımefendi sadece arkadaşım. Mekanda oturduk. Yedik, içtik ve eğlendik” dediği sırada Bozbey’in araya girerek, “Siz şimdi yeni aşk diye verirsiniz. Verin” diyerek kahkaha atmasıyla Kubilay Aka bir şok daha yaşadı.

“BU TARZ OLAYLAR KARİYERİMİ ZEDELİYOR”

Şaşkınlığını gizleyemeyen oyuncu, kız arkadaşına dönerek, “Ya ne alakası var. Biz sadece arkadaşız. Sizden rica ediyorum. Bu görüntüleri yayınlamayın. Bu tarz olaylar benim kariyerimi zedeliyor” diyerek dert yandı. Daha sonra kız arkadaşının gelmesini bekleyen oyuncu, yaklaşık 30 dakika bekledikten sonra kız arkadaşıyla birlikte oradan ayrıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.