enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3680
EURO
34,9842
ALTIN
2.325,98
BIST
9.102,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

ARAS BULUT İYNEMLİ ‘ÜÇ KURUŞ’TA OYNAYACAK MI?

ARAS BULUT İYNEMLİ ‘ÜÇ KURUŞ’TA OYNAYACAK MI?
14 Ekim 2021 14:42
A+
A-

Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisi için geri sayım devam ediyor. Daha başlamadan adından çok söz ettiren dizinin ilk bölüm fragmanı yayınlanırken, oyuncu kadrosu da belli oldu. Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Ercan Kesal, Nesrin Cavadzade gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide birçok genç oyuncu daha kamera karşısına geçecek. Ancak, Aras Bulut İynemli hakkındaki merak hala devam ediyor….

Show TV ekranlarında 131 bölüm ve 4 sezon boyunca milyonları televizyon ekranlarına kilitleyen Çukur, dönemin en çok izlenen dizileri arasına girmişti.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Aras Bulut İynemli, Çukur dizisindeki Yamaç Koçovalı karakteri ile büyük bir hayran kitlesine ulaştı.Muhteşem bir final ile ekranlara veda eden Çukur dizisinin hemen ardından Üç Kuruş dizisi konuşulmaya başlandı.

Dizinin İçerde ve Çukur il aynı kategoride yer alacağı haberi televizyon izleyicilerini heyecanlandırmıştı. Diğer yandan Üç Kuruş’un üç erkek başrol oyuncusu olacağı da ilk gelen haberler arasında yer aldı.

İlerleyen zamanlarda pek çok başarılı oyuncu ile yapılan görüşmelerin ardından Uraz Kaygılar oğlu ve Ekin Koç’un dizinin başrolünde yer alacağı kesinleşti. Ancak üçüncü başrolün kim olacağı konusunda bir açıklama yapılmadı.

Çukur’un finalinin ardından Aras Bulut İynemli’nin hangi dizide yer alacağı ise başka bir merak konusu oldu. Ancak sezonun başlamasına rağmen, başarılı oyuncu hiçbir dizinin oyuncu kadrosunda yer almaması Aras Bulut İynemli Üç Kuruş’ta oynayacak mı sorularının sık sık sorulmasına neden oluyor.

Üç Kuruş’un fragmanının yayınlanmasının ardından pek çok izleyici sosyal medyada pek çok yorum yaparak Aras Bulut İynemli beklentisinin devam ettiğini dile getirdi.

Aras Bulut İynem’linin Üç Kuruş’ta oynatıp oynamayacağı, üçüncü başrolün kim olacağı konusunda bir açıklama bulunmuyor. Bu konu ancak, dizinin başlamasından sonra açıklığa kavuşacak gibi görünüyor.

Posta

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.