enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3786
EURO
34,9866
ALTIN
2.325,79
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

SILA KONSERİNDE YALIN SÜRPRİZİ

SILA KONSERİNDE YALIN SÜRPRİZİ
17 Ekim 2021 09:29
A+
A-

İstanbul’da son konserini 6 Aralık 2019’da veren Sıla Gençoğlu, ‘Söz & Müzik Sıla’ konser serisi kapsamında uzun bir aradan sonra İstanbul seyircisiyle buluştu. Sıla, meslektaşı Yalın’la birlikte ‘Ver O Zaman Gömleklerimi’ ve ‘Dön Demeyi Unuttum’ şarkılarında düet yaptı.

Sıla Gençoğlu, Zorlu PSM’de gerçekleşen konserin açılışını ‘Yan Benimle’ şarkısıyla yaptı. Sıla’yı izleyenler arasında çocukluk arkadaşı oyuncu Gözde Kansu da vardı.

“BU BİZİM İLK ŞARKIMIZ DEĞİL”
Konserin ikinci bölümünde sahneye pop müziğinin başarılı ismi Yalın’la birlikte çıkan Sıla, beraber yazdıkları ve hit olan ‘Ver O Zaman Gömleklerimi’ parçasını ilk kez canlı olarak seslendirdi. Yaptıkları düetle seyircilerden alkış alan ikiliden Yalın, “Bizim dostluğumuz yıllara dayanır. ‘Ver O Zaman Gömleklerimi’ şarkısını tam da bugünü hayal ederek yaptık. Ama bu bizim ilk şarkımız değil. Yaklaşık 20 yıl önce yazdığımız bir şarkı daha var. Öyle sanıyorum ki; ona da aynı coşku ile eşlik edeceksinizdir” dedi.

Sıla ise “Biz 20 yıl önce bugünü düşünerek hayaller kuran iki genç arkadaştık. O yüzden şu an benim için çok duygusal bir an. Coşkunuz bizi çok ama çok mutlu etti. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.