enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

MUSTAFA SANDAL VE MELİS SÜTŞURUP EVLENİYOR MU?

MUSTAFA SANDAL VE MELİS SÜTŞURUP EVLENİYOR MU?
26 Ekim 2021 10:20
A+
A-

Mustafa Sandal Melis Sütşurup çifti, çocuklarıyla birlikte haftasonu keyfi yaptı. Sosyetik güzelin oğluyla, popçunun oğulları kaynaştı. Çocuklarından onay alan ikili, birlikte yaşayacakları ev için harekete geçti. Aşıklar ilk olarak soluğu perdecide aldı.

Takvim’in haberine göre; Emina Jahovic’le 2018 yılında yollarını ayıran Mustafa Sandal Melis Sütşurup aşkı adım adım evliliğe gidiyor. 32 yaşındaki Melis Sütşurup, yaz boyunca Sandal’ın çocuklarıyla bir araya gelerek “Cici annelik” provası yapmıştı. Bu hafta sonu ise çocukların kaynaşma turu vardı. Melis Sütşurup’un oğlu Yiğit’le Sandal’ın oğulları Yaman ve Yavuz birlikte ormanda mini motosiklet keyfi yaptı. Sandal bu anları Instagram’dan paylaşarak “Yiğit, Yaman abisi gibi cool ötesi” notu düştü.

Sandal’ın Yaman’ı Yiğit’in abisi olarak göstermesi ise “Artık bir aile olduk” mesajı gibiydi. 51 yaşındaki popçu ve sosyetik sevgilisi, önceki gün bir perdecide görüldü. Saatlerce perde seçen ikilinin birlikte yaşayacakları ev için alışverişe başladıkları öğrenildi. Melis Sütşurup’un perde seçerken Mustafa Sandal’ın ona eşlik etmesi “Düğün yakın” dedirtti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.