enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5811
EURO
34,8042
ALTIN
2.505,56
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Mert Fırat: “Tek Özel Hayatım Çocuk”

Mert Fırat: “Tek Özel Hayatım Çocuk”
28 Ekim 2021 10:00
A+
A-

Drama-belgesel filmi ‘Into Dust’ın Türkiye gösterimi, geçtiğimiz gün Emirgan Sakıp Sabancı Müzesi’nde gerçekleşti. Etkinliğe UNDP İyi Niyet Elçisi Mert Fırat da katıldı. Fırat, özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Mert Fırat, özel hayatıyla ilgili, “Tek özel hayatım çocuk. Uykusuz geceler çok devam etmiyor. Bir yaşından sonra daha düzene girdi. Ama bütün özel hayatımız kızımız oldu. Allah herkese nasip eder inşallah” dedi.

“ARTIK TEK DEĞİLSİN”

Ünlü oyuncu, “Baba olduktan sonra duygularda değişiklik oluyor mu?” sorusuna şu yanıtı verdi; “İnsan eski cesaretini kaybediyor. Her şeyi iki adım geriden düşünüyorsun.”

“Artık tek değilsin, kızım var, eşim var. Bir aile var. Biraz daha temkinli bakıyor insan ama daha duygusal oluyor insan herhalde. Bakalım bir yaşı geçtikten sonra biraz daha evden ayrılırken zorlanalım bir dahaki buluşmamıza net verilerle gelirim. Şu an anneye çok düşkün. Bir çıkar ilişkisi malum. Beni de çok seviyor.”

“OKULSUZ SAHNEYE ÇIKABİLİR

Fırat, sözlerinin devamında şunları söyledi; “Hak edenin tiyatro sahnesine çıktığını düşünüyorum. Büyüklerimiz tiyatro için er meydanı der. Aslında sadece er değil, kadınların da çok aktif bir şekilde bulunduğu bir meydan.”

“Eğer bir oyuncu gereken emeği, önemi, gayreti gösteriyorsa okullu, okulsuz hiç fark etmez sahneye çıkabilir. Biliyorsunuz çok okulsuz ustamız sahnede, biz de hala ustalık yapıyorlar. En önemli örneklerinden biri Şener Şen’dir. Kendisi zaten başlı başına bir okuldur. Keza Metin Akpınar da aynı şekilde. Ben hem sinema hem oyunculuk okudum, üstüne yazarlık master yaptım. Eğitime çok inanıyorum ve dışarıdan gelen, bu işe gönül koymuş kökeni ne olursa olsun bu işe emek vermiş arkadaşlarımızı destekliyorum. Bu iş biraz usta çırak ilişkisi.”

“Her şey de öyle tabii. Yazarlık da gazetecilik de habercilik de… Kimin ne kadar efor sarf ettiğine, ne kadar omzunda kamera taşıdığına bakıyor bu hikaye. Bizim de biraz öyle.”

“YENİ PROJELER YOLDA”

Yeni projelerinden bahseden oyuncu, “Uzun vadede bazı projelerde yer alacağım. Aralık ayı itibari ile çekimleri başlayacak olan bir proje var ama daha imzasını atmadığım için söylemek yanlış olur. Ama ccak ayı itibariyle yeni projelere girmiş olacağım” diye konuştu.

Milliyet

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.