enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4208
EURO
34,6292
ALTIN
2.494,86
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

MEB Duyurdu Son Dakika! Okullardaki…

MEB Duyurdu Son Dakika! Okullardaki…
3 Kasım 2021 16:19
A+
A-

MEB Duyurdu Son Dakika… Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okullardaki aşılama süreciyle ilgili konuştu. Bakan Özer “Eğitim sistemimizdeki 1.2 milyon öğretmenimizin yüzde 92’si ya en az 2 doz aşı olmuştur veyahut da antikor oluşturmuştur. Şu anda okulları yüz yüze açık tutmadaki en büyük avantajımız toplumun çok üzerinde aşılanma oranına sahip olan öğretmenlerimizin bu durumudur.” dedi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları…

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ataşehir’deki Ahmet-Nezahat Keleşoğlu (ANK) Vakfı tarafından yaptırılan Ahmet Keleşoğlu Fen Lisesi’nin temel atma törenine katıldı.

81 İLDE YÜZ YÜZE EĞİTİM DEVAM EDİYOR

Emlak Konut Ortaokul öğrencileri tarafından çiçeklerle karşılanan Özer, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirerek, sohbet etti. ANK Vakfı’nın Türkiye’nin her yerinde yaptığı eğitimle ilgili yatırımlar, öğrencilere sağladıkları burslar, kütüphaneler ile okulların çok değerli olduğunu dile getiren Özer, 6 Eylül’den itibaren 81 ilde yüz yüze eğitime geçildiğini söyledi.

1.2 MİLYON ÖĞRETMENDEN YÜZDE 92’Sİ!

Bakan Özer, tüm kademelerde haftada 5 gün eğitime devam edildiğini kaydederek, şöyle devam etti.

“Bugün itibariyle 1 doz aşısını olmuş olan öğretmenimiz yüzde 93, 2. doz aşısını olmuş öğretmen oranımız ise yüzde 87. Aşı olmamış ama bağışıklık kazanmış ve antikor oluşturmuş olan öğretmen oranımız ise yüzde 5. Eğitim sistemimizdeki 1.2 milyon öğretmenimizin yüzde 92’si ya en az 2 doz aşı olmuştur veyahut da antikor oluşturmuştur. Şu anda okulları yüz yüze açık tutmadaki en büyük avantajımız toplumun çok üzerinde aşılanma oranına sahip olan öğretmenlerimizin bu durumudur.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.