enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5704
EURO
34,9776
ALTIN
2.421,86
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Gökçe Bahadır: Güzel Giden Bir İlişkimiz Var

Gökçe Bahadır: Güzel Giden Bir İlişkimiz Var
4 Kasım 2021 10:39
A+
A-

‘Evlilik Hakkında Her Şey’ dizisinde eşi tarafından aldatılan ‘Avukat Azra’ karakterine hayat veren Gökçe Bahadır, Nişantaşı’nda görüntülendi. 

Yunan işletmeci Yiannis Magnos ile ilişkisini noktaladıktan sonra uzun süre hayatını kimseyi almayan Gökçe Bahadır, aşkı müzisyen Emir Ersoy’da bulmuştu.

Ağustos sonunda yeni bir aşka yelken açan Gökçe Bahadır (39) ile kendisinden beş yaş büyük Emir Ersoy, geçtiğimiz ay ilk kez el ele objektiflere yansımıştı.

Emir Ersoy için 30 kişilik sürpriz bir doğum günü partisi organize eden güzel oyuncu, müzisyen sevgilisinin elini bir an olsun bırakmamış, yüzünden gülümseme eksik olmamıştı.

“GÜZEL GİDEN BİR İLİŞKİMİZ VAR”

Önceki gün Nişantaşı’nda bir modaevine girerken objektiflere yansıyan Gökçe Bahadır, “Dijital platformda yayınlanacak olan yeni dizisi ‘Kulüp’ün gala gecesi için kıyafet bakmaya geldiğini söyledi.

Basın mensuplarının Emir Ersoy ile birlikteliğini sorması üzerine ünlü oyuncu, “Güzel giden bir ilişkimiz var. İş olsun, aşk olsun her şey yolunda” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.