enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5889
EURO
34,8006
ALTIN
2.499,03
BIST
9.444,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Gökçe Bahadır ve Barış Arduç’tan ‘Kulüp’ Açıklaması

Gökçe Bahadır ve Barış Arduç’tan ‘Kulüp’ Açıklaması
6 Kasım 2021 15:52
A+
A-

‘Kulüp’ dizisinin galası önceki akşam Salt Galata’da gerçekleşti. Geceye başrol oyuncuları Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Metin Akdülger’in yanı sıra dizinin yönetmeni Zeynep Günay Tan, Seren Yüce, yapımcısı Saner Ayar, Ayşe Durmaz ve Netflix Türkiye İçerik Direktörü Pelin Diştaş katıldı.

Bir anne ve kızın hikayesini anlatan, dijital platformda yayınlanacak ‘Kulüp’te rol alan Gökçe Bahadır, “Çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Oynadığım karakterden çok fazla şey öğrendim. Senaryo ilk geldiğinde ‘nasıl oynarım?’ diye düşünmüştüm ama rolün içine girdikçe her şey daha kolay oldu” dedi.

Barış Arduç, “Bu dizide olduğum için çok şanslıyım, çok güzel oldu. İlk günden beri bu anı bekliyorduk. Ülke adına yapılmış bir iş. Ben ve bizim adımıza gururluyuz” açıklamasında bulundu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.