enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Çağla Şıkel Gizemli Arkadaşıyla Görüntülendi!

Çağla Şıkel Gizemli Arkadaşıyla Görüntülendi!
7 Kasım 2021 08:40
A+
A-

Çağla Şıkel, önceki akşam Bomonti’de bir mekanda gizemli bir erkekle objektiflere yansıdı. Görüntülendiği fark eden ünlü model, bir anda hızlanıp, kız arkadaşıyla bir araca yöneldi.

Geçtiğimiz haftalarda Kenan Doğulu’nun Harbiye Açıkhava konserini dinlemeye giden Çağla Şıkel, muhabirlerin “Hayatınızda biri var mı?” sorusuna yanıt vermişti.

“HAYATIMDA KİMSE YOK”

Konsere yalnız giden ünlü model , “Eğer birisi olursa ben de isterim beraber geleyim, konserde müzik dinleyim ama şu an yok” cevabını vermişti.

BİR AN OLSUN BIRAKMADI

Bu açıklamalarıyla gündeme gelen Çağla Şıkel, önceki akşam Bomonti’de bir mekanda gizemli bir erkekle objektiflere yansıdı. Mekan içerisinde samimi olduğu görülen modeli, yanındaki arkadaşı bir an olsun yalnız bırakmadı.

Üç saat süren eğlencede samimi olduğu görülen gizemli erkek, Şıkel’i çıkış kapısında da yalnız bırakmadı. Şıkel’i elinden tutarak kapıya katar getirdi.

HIZLA ARACA YÖNELDİ

Basın mensupları tarafından görüntülendiği fark eden 42 yaşındaki iki çocuk annesi manken ve sunucu, bir anda hızlanıp, kız arkadaşıyla bir araca yöneldi.

Yanındaki beyefendi ile Bomonti’deki mekandan çıkış yaparken kahkaha atan Çağla Şıkel’in, neşesinin bir hayli yerinde olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Milliyet/Umut Ünver

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.