enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9815
ALTIN
2.326,16
BIST
9.090,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Didem Soydan: Kimse Bana Küfür Edemez!

Didem Soydan: Kimse Bana Küfür Edemez!
7 Kasım 2021 08:49
A+
A-

Kerimcan Durmaz ile dansı çok konuşulan, Instagram’da paylaşılan görüntüler kısa sürede gündem olan model Didem Soydan, sosyal medyada hakkında yapılan olumsuz yorumlarla ilgili konuştu.

Didem Soydan, önceki gün yakın arkadaş Umut Eker’le birlikte Nişantaşı’ndaydı. İki saate yakın mekanda oturan model, çıkışta basın mensuplarıyla sohbet etti.

Kerimcan Durmaz ile yaptığı dans sosyal medyada gündem olan Soydan, “Dans videonuzu beğenenler de oldu beğenmeyenler de. Siz kendinizi izleyince nasıl buldunuz? Yorumunuz var mı?” sorusunu cevapladı.

Ünlü model, “Benim bununla ilgili bir yorumum yok. İnsanlar zaten gereken yorumu yapıyor. Beğenenler de oluyor beğenmeyenler de” ifadelerini kullandı.

“KÜFÜR OLDUĞU ZAMAN DAVA AÇIYORUM”

Yapılan kötü yorumlarla ilgili dava açıp açmadığı sorulan Soydan, “Küfür olduğu zaman dava açıyorum. Kimse bana küfür edemez. Onun dışında kötü bir şey yazabilir, sorun yok. Günlük hayatımda bunlara alıştım” yanıtını verdi.

Didem Soydan, “Burak Deniz ile ayrılık haberleri doğru mu?” şeklindeki soru üzerine ise “Özel hayatımla ilgili konuşmuyorum” açıklamasını yaptı.

Milliyet

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.