enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3310
EURO
35,0618
ALTIN
2.285,03
BIST
8.986,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Burak Serdar Şanal: Ben Seversem Ruhumla Severim!

Burak Serdar Şanal: Ben Seversem Ruhumla Severim!
11 Kasım 2021 16:01
A+
A-

Oyuncu Burak Serdar Şanal (33) ile Özgü Kaya’nın (25) birlikteliği tam gaz devam ediyor. Instagram hesabından zaman zaman Kaya ile aşk pozlarını yayınlayan Şanal, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

AŞK DOLU PAYLAŞIM

Ünlü oyuncu, sevgilisiyle arabanın içinde çekilen bu karesini, “Ben seversem ne kalbimle, ne de aklımla severim. Olur ya kalp durur, akıl unutur… Ben seversem ruhumla severim. O ne durur ne de unutur.” sözleriyle yayınladı.

Burak Serdar Şanal’ın kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören paylaşımına, meslektaşı Tolgahan Sayışman da nazar boncuğu emojisi koydu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.