enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5825
EURO
34,7736
ALTIN
2.509,60
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Hande Erçel’den Kerem Bürsin Cevabı!

Hande Erçel’den Kerem Bürsin Cevabı!
11 Kasım 2021 13:18
A+
A-

Hande Erçel, önceki gün bağlı olduğu menajerlik şirketinden çıkarken görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erçel, Bürsin ile olan ilişkisiyle ilgili de konuştu.

Haklarında çıkan ‘aşk’ haberlerini uzun süre reddeden Hande Erçel ve Kerem Bürsin, birlikte rol aldıkları ‘Sen Çal Kapımı’ dizisi sezon finali yaptıktan sonra Maldivler tatiline çıkmış ve sosyal medya paylaşımlarıyla iddiaları doğrulamıştı.

Aşklarıyla magazin gündeminden düşmeyen ikiliden Hande Erçel, önceki gün bağlı olduğu menajerlik şirketinden çıkarken objektiflere takıldı. Kendisine gelen tekliflerin olduğunu söyleyen Erçel, “Hiçbir şey net değil, inşallah en yakın zamanda” dedi.

“KIZ KIZA EĞLENDİK”

Kendisi gibi oyuncu olan arkadaşı Bensu Soral ile gittikleri Amerika tatili sorulan Erçel, “Çok güzel geçti. Kız kıza kafamıza göre çıktık eğlendik, yürüdük güzel yemekler yedik ve döndük” şeklinde konuştu.

Soral ile aynı kıyafet giyerek verdiği pozları sosyal medyadan paylaştığı hatırlatılan güzel oyuncu, “Bilerek yaptık, fark etmez o giysin ben giyeyim öyle bir şey yok aramızda, ne piştisi” dedi.

Bürsin’in, “Sarhoş olduğumda soyunuyorum” sözleri Erçel’e hatırlatılıp, “Size denk geldi mi?” diye sorulduğunda ise “Yok, hiç gelmedi. Ben o konuda konuşmayayım, kendisi konuşsun” yanıtını verdi.

“EKSTRA BİR ŞEY YOK”

Kerem Bürsin’in verdiği röportajlarda güzel duyguların, enerji ve elektriklerinin uyduğunu söylediği hatırlatılan Erçel, “Her şey çok güzel gidiyor. Ekstra söyleyeceğim bir şey yok” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.