enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9579
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Merve Boluğur: Çok Acayip Bir Adamsın

Merve Boluğur: Çok Acayip Bir Adamsın
17 Kasım 2021 13:27
A+
A-

Merve Boluğur, Instagram hesabından yayınladığı son video ve yazdığı notla gündeme geldi.

2017 yılında ‘Ezgi’ karakterini canlandırdığı ‘İçimdeki Fırtına’ dizisinden beri ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, çok konuşulan paylaşımlarına bir yenisini ekledi.

3.6 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından erkek arkadaşıyla bir video yayınladı. Boluğur’un, kalp emojileri de olan videoya düştüğü not dikkat çekti.

“BİR KADIN İÇİN ŞANS BU”

İşte Merve Boluğur’un, arkadaşı Yusuf Can Dirik ile şarkı söyleyip, gülücükler saçtığı paylaşımı ve yaklaşık 400 bin görüntülenen videoya yazdığı mesaj:

“O kadar kıymetli ki benim için, asiliğime katlanan, en çılgın eğlencelerimizde beraber olduğumuz, ihtiyacımı ben söylemeden cevap verenimsin. Bir kadın için şans bu… “O kadar çok saçma anımız var ki. Hatırlar mısın, sana ‘hiç tanımadığımız bir teknede yemek yiyeceğiz’ demiştim. Sen de normal karşılayarak ‘evet’ demiştin. Ve daha niceleri…Her yerde ne kadar düzgün yetiştirilmiş olduğundan bahsederim. Romantikliğinle bile birçok erkeğe bin basarsın vallahi örnek alsınlar. Bu arkadaşlığa emek verdiğin için, ilk adımı atarak hayatıma girdiğin için çok teşekkürler serseri. Yeni yaşın şahane olsun”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.