enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9579
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Pelin Karahan’dan Yıllar Sonra Gelen Meryem Uzerli İtirafı!

Pelin Karahan’dan Yıllar Sonra Gelen Meryem Uzerli İtirafı!
17 Kasım 2021 10:28
A+
A-

Pelin Karahan, önceki gün eşi Bedri Güntay ve çocuklarıyla Akmerkez’de görüntülendi. Karahan, Muhteşem Yüzyıl’da birlikte rol aldığı Meryem Uzerli hakkında konuştu.

Çekimlere verilen aradan fırsat bulup İstanbul’a geldiğini söyleyen Karahan, ”Haftanın yarısı burada diğer yarısı Kıbrıs’tayım. Her fırsatta ailemi görmeye geliyorum” diye konuştu.

“ÖZLEM AĞIR BASIYOR”

“Kıbrıs-İstanbul arası mekik dokumak zor oluyor” diyen Karahan, ”Öğlen geldim, çocukları gezdirmeye çıkardık. Daha sonra tekrar Kıbrıs’a gideceğim” dedi. “Özlem ağır basıyor” diyen oyuncu, ”Biraz yorulacağız, yapacak bir şey yok” dedi.

“İMAJIM AYNI”

İmaj değişikliğine gittiği haberleriyle alakalı konuşan Karahan, ”İmaj değişikliğine falan gittiğim yok, sadece fön çektiriyorum ‘imaj’ diye yazıyorlar. Saçlarımın rengi 9 aydır aynı” ifadelerini kullandı.

“DOĞRU BİR TAVIR DEĞİLDİ”

Bir döneme damgasını vuran Muhteşem Yüzyıl’da Meryem Uzerli ile birlikte rol olan Pelin Karahan’a, yapımcı Timur Savcı’nın, Uzerli’yi ‘Şımarıklık’ ile suçlaması soruldu.Savcı’ya hak veren Karahan, ”Doğru bir tavır değildi. Meryem’in yaptığı hiç hoş değildi. O dönem oradaydım. Hepimizin zor durumda kaldığı bir dönemdi. Timur abi zaten gerekli açıklamayı yaptı” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.