enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9815
ALTIN
2.326,16
BIST
9.090,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Birce Akalay: Zor Bir Yolculuk

Birce Akalay: Zor Bir Yolculuk
18 Kasım 2021 09:00
A+
A-

Birce Akalay, bir derginin düzenlediği etkinlikte görüntülendi. Erken saatlerde mekandan ayrılan ve muhabirlerle sohbet eden Akalay, “Vakitli, vakitli eve. Yarın iş güç…” diye konuştu.

Markası için çalıştığını söyleyen oyuncu, “Yakın zamanda dijitalde bir projemiz olacak, onun için çalışıyorum. Bu aralar sağlıklı, uykuya dikkat ederek yaşıyorum.” ifadelerini kullandı.

“BİR OYUNCUNUN DAHA FAZLA ARZULAYABİLECEĞİ BİR SİSTEM”

Rol aldığı dizinin yayından kaldırılmasıyla ilgili konuşan Akalay, “Yıllardır alıştık artık, böyle şeyler olabiliyor. Gönül ister ki devam etseydi… Ben de çok yeni girmiştim.” dedi.

“Son dönemde oyuncular dijital platformları mı tercih ediyor?” sorusuna yanıt veren Birce Akalay, “Bir oyuncunun daha fazla arzulayabileceği bir sistem. Önünü, sonunu biliyorsunuz, senaryoyu tamamıyla biliyorsunuz, bir sinema filmi gibi çalışabiliyorsunuz. Dolayısıyla bir oyuncu için daha elverişli diyebilirim.” şeklinde konuştu.

“BELKİ TATLI BİR SÜRPRİZİMİZ OLUR”

Takı markasıyla alakalı açıklamalarda bulunan Akalay, “Henüz 1 ay oldu, nasıl geçti anlamadık. Güzel de gidiyor, güzel geri dönüşler alıyorum. Belki tatlı bir sürprizimiz olur, mağazamız olur. O zaman da görüşürüz.” dedi.

“Ticaret benim hiç bildiğim bir şey değildi.” ifadelerini kullanan Birce Akalay, “Öğreniyorum yavaş yavaş. Kendim gibiyim diyeyim, kurallarını yavaş yavaş öğreniyorum. Ben olduğum gibiyim. açıklamasını yaptı.

“ZOR BİR YOLCULUK”

Ticarete atılmasını pandemiye bağlayan Akalay, “Hep ‘Hayalimde bir takı yapmak vardı’ diyemem ama takıları severdim, biriktirirdim. İnsanlar da ‘Ne güzel şeyler takıyorsun’ derdi. Aksesuar seviyorum. Mücevher çok başka bir şey, çok incelikli. Zor bir yolculuk, bakalım…” ifadelerini kullandı.

“ÖZEL HAYAT KONUŞMUYORUM”

Özel hayatıyla ilgili sorulara ise, “Konuşmuyorum, kaçıyorum.” yanıtını veren ünlü oyuncu, hızla oradan uzaklaştı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.