enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5996
EURO
34,7963
ALTIN
2.506,02
BIST
9.479,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Cansu Tosun: Önceliklerimiz Değişti

Cansu Tosun: Önceliklerimiz Değişti
18 Kasım 2021 11:33
A+
A-

Bir derginin düzenlediği etkinliğe katılan Birce Akalay, Hatice Aslan, Aslıhan Güner, Mert Kılıç, Cansu Tosun, Gamze Topuz, Ümit Kantarcılar ve Belçim Bilgin, önceki akşam Ortaköy’de görüntülendi.

Muhabirlerle sohbet etmeyi ihmal etmeyen Cansu Tosun, geceyle alakalı, “Çok özlemişim eğlenmeyi. O yüzden gece boyunca dans ettim. Çok mutluyum şu an.” dedi.

“HOLLANDA’DA DA KURULU BİR HAYATIMIZ VAR”

Eşi Erkan Kolçak Köstendil’in sette çalıştığını söyleyen Tosun’a, Hollanda-Türkiye arası mekik dokudukları hatırlatıldı. Konuyla ilgili konuşan ünlü oyuncu, “Orada kurulu bir hayatımız var. Burada da var. Hem orada, hem buradayız. Erkan’la gezmeyi çok seviyoruz. Böyle yerimizde duramıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“BİZİ BÖYLE ŞEYLER BESLİYOR”

“Oyuncu olduğumuz için bize değişiklikler iyi geliyor.” diyen Tosun, “Bizi böyle şeyler çok besliyor. Gezmek, öğrenmek, görmek… O yüzden biz çok mutlu oluyoruz.” şeklinde konuştu.

Senaryo yazdığını dile getiren Cansu Tosun, “Bir şeyler olsun, öyle anlatacağım. Daha çok yeni. Biraz yol alalım, öyle anlatayım.” dedi.

“ERKAN NE YAPARSA EN İYİSİNİ YAPIYOR”

Eşinin kalecilik yapmasını desteklediğini söyleyen Tosun, “Ben Erkan’ın ’12 Numaralı Adam’ oyunundan sonra acayip bir sempati duymaya başladım futbola karşı. Erkan ne yapsa iyi yapıyor, en iyisini yapıyor. Onu izlemek, desteklemek her zaman çok güzel.” açıklamasını yaptı.

Köstendil’in oyunculuğu bırakıp, futbola yöneleceği haberleriyle alakalı konuşan Cansu Tosun, “Yok. Oyuncu olduğumuz için futbol, dans sürekli hobilerimiz arasında. Çok önemli.” ifadelerini kullandı.Sosyal medyada paylaştığı dans videolarıyla ilgili açıklamalarda bulunan oyuncu, “17 yaşıma kadar bale yaptım ben. Erkan’ın da çocukluğundan başlayan bir şeydi futbol. Benim de dans.” şeklinde konuştu.

“TUTKUYLA YAPTIĞI İÇİN İKİSİNDE DE ÇOK BAŞARILI”

Müzikal bir oyunla dansı birleştirmek istediğini ifade eden Tosun’a, “Eşinizin oyunculuğu mu daha iyi, kaleciliği mi?” sorusunu yöneltildi. Konuyla alakalı açıklama yapan Tosun, “İkisi de iyi. Tutkuyla yaptığı için ikisinde de çok başarılı bence. Kalecilik onun için başka bir önem taşıyor, çocukluğundan beri çok severek yaptığı bir şey olduğu için. O Erkan için çok ayrı bir şey.” dedi.

“ÇOK DİLE DÖKEMİYORUM”

“Anne ve baba olduktan sonra önceliklerimiz değişti.” şeklinde konuşan ünlü isim, “Anlatmak çok kolay değil ama sürekli aşıksınız, öyle bir duygu. Aşk yaşıyorsunuz hayatla ilgili, onun varlığıyla ilgili… Çok dile dökemiyorum ama çok güzel bir duygu.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.