enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3292
EURO
35,0378
ALTIN
2.280,52
BIST
8.996,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Elçin Sangu: İnşallah Sektörden Silinirler!

Elçin Sangu: İnşallah Sektörden Silinirler!
20 Kasım 2021 15:52
A+
A-

‘Kiralık Aşk’ dizisiyle büyük şöhret yakalayan Elçin Sangu, bilinmeyenlerini anlattı. Televizyon dünyasındaki bazı kişiler hakkında ateş püsküren ünlü oyuncu, “Yolda yürürken karşıma çıksa yolumu değiştireceğim çok ünlü var. İnşallah sektörden silinirler.” dedi.

‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’, ‘Kurt Seyit ve Şura’ ve ‘Kiralık Aşk’ gibi dizilerde canlandırdığı rollerle tanınan Elçin Sangu, ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk oldu. Sangu, özel ve iş hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“SEKTÖRDEN SİLİNİRLER İNŞALLAH”

Sangu, “Yolda yürürken karşıma çıksa yolumu değiştiririm dediğin ünlü var mı?” sorusuna, “Sokakta görsem yolumu değiştireceğim çok insan var. ‘Allah belasını versin, sektörden silinir inşallah. Bu niye böyle paralar kazanıyor’ dediğim ünlüler de var.” yanıtını verdi.

“KİRALIK AŞK’I 2 KEZ REDDETTİM”

‘Kiralık Aşk’ dizisiyle kariyerinde büyük çıkış yakalayan oyuncu, “Dizinin başarılı olacağını önceden hissettin mi?” sorusunu şöyle cevapladı:

‘Kiralık Aşk’ı ben iki kez reddettim. Ümmü Burhan (yapımcı) ikna etmeseydi ben şu an yoktum yani, öyle söyleyeyim. Ümmü Hanım bana ‘Kızım ne kaybedeceksin? Senin çok çocuksu bir enerjin var. Bunu ekranda kimse görmedi. Nereye kadar dram? Bunu dene en azından. En fazla romantik komedi denemiş olursun’ dedi. Ben öyle girdim o işe.

“SAHTE HESABIM YOK”

Sosyal medyada sahte bir hesabı olmadığını söyleyen Sangu, “Olmayacak birini stalk’larken yanlışlıkla like’layıp ardından like’ı geri çektin mi?” sorusunu ise, “Ben genelde birini stalk’lamıyorum. Böyle sahte bir hesabım da yok. Zaten sayfamı da kendim yönetiyorum.” şeklinde yanıtladı.

“İNATÇILIĞIM ZARAR VERİYOR”

Çok inatçı olduğunu söyleyen Sangu, bu özelliğinin kendisine zarar verdiğini belirtti. Ünlü oyuncu, “Ben çerkezim genimden atamıyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.