enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5836
EURO
34,6522
ALTIN
2.527,59
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Bahar Babacan Markasını Dünyaya Açıyor

Bahar Babacan Markasını Dünyaya Açıyor
23 Kasım 2021 00:18
A+
A-

Bahar Babacan markasını dünyaya açıyor. Babacan, hedefim Forbes listesi dedi.

Ünlü iş Kadını Bahar Babacan son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Kendi adını taşıyan markasıyla dünyanın bir çok ülkesinde şubeler açan Bahar Babacan; “Hedefim bir gün Forbes” dedi. Sosyal medyada bir milyonu aşkın takipçisiyle dikkat çeken Bahar Babacan kendi ismini taşıyan güzellik merkezi zincirine her geçen gün bir yenisini ekliyor. Yakın zamanda Katar’a da açılacak olan Bahar Babacan yurt dışında bir çok markanın da ilgi odağı oldu. Arap ülkelerinden yoğun olarak teklif alan Babacan’a teklifler yağıyor.

Bahar Babacan, Bella Hadid’in reklam yüzü olduğu bir kozmetik firmasının eğitmenliğini yapmaya hazırlanan Babacan; “Uzun zamandır yaptığımız uygulamaların doğruluğu ve müşterilerimizin memnuniyeti sayesinde ciddi bir yol kat ettik. Görsellik önemlidir ama sağlıklı görsellik her zaman daha önemlidir. Bir çok cihaz ve ürünün kullanımında profesyonel eğitimlerden geçmek gerekir” dedi.

Bahar Babacan; “Bella Hadid dünya üzerinde en sevdiğim modellerden biri. Bella’nın da dahil olacağı markanın eğitimi için beni tercih etmelerinden dolayı onure oldum. İşinizi aşkla yaptığınızda en doğru olursunuz. Eğitimde Bella da olacak beğendiğim bir modelin benden eğitim alacak olması beni onure etti” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.