enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3310
EURO
35,0618
ALTIN
2.285,03
BIST
8.986,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’den Veda Paylaşımları

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’den Veda Paylaşımları
24 Kasım 2021 13:54
A+
A-

 ‘Yalancı’ dizisi, 23 Kasım Salı akşamı yayınlanan 10’uncu bölümüyle ekranlara veda etti. Başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci de sosyal medya hesaplarından hayranlarına veda mesajları paylaştı.

Show TV’de yayınlanan, kadrosunda; Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak gibi ünlü oyuncuları buluşturan ‘Yalancı’ dizisinin ekran macerası kısa sürdü. Erken final yapan ‘Yalancı’, 23 Kasım Salı akşamı final bölümüyle seyirci karşısına çıktı.

“TANIŞTIĞIMA, ÇALIŞTIĞIMA ÖYLE MEMNUNUM Kİ”

Dizide ‘Mehmet Emir’i canlandıran Salih Bademci, Instagram sayfasından rol arkadaşı Burçin Terzioğlu ile çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü oyuncu paylaşımında “Tanıştığıma, çalıştığıma öyle memnunum ki” notunu yazarak Burçin Terzioğlu’nu etiketledi.

“HOŞÇA KAL DENİZ”

‘Yalancı’nın ‘Deniz’i Burçin Terzioğlu da başka bir kareyi “Çok sevmek canım partnerim” notuyla paylaştı. Terzioğlu Instagram hesabından yeni bir paylaşım daha yaptı. Güzel oyuncu, gönderisinde şu ifadeleri kullandı:
“Yolculuğumuz kısa sürmüş olsa da, gurur duyduğum bir projede, kadına şiddetin hiçbir şekline sessiz kalmayan savaşçı bir karakteri canlandırdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Hoşça kal Deniz,
hoşça kal YALANCI”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.