enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3786
EURO
34,9866
ALTIN
2.325,79
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu Çiftinin İkinci Çocuk Heyecanı

Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu Çiftinin İkinci Çocuk Heyecanı
3 Aralık 2021 10:26
A+
A-

Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu çiftinin mutlu evlilikleri devam ediyor. Şimdilerde ikinci çocuk heyecanı yaşayan ikili, önceki gün Emirgan’daki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan çiftten Kobal, bebeğin cinsiyetini açıkladı.

2016 senesinde Cunda Adası’nda nikah masasına oturan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz yıl kızlarını kucaklarına almıştı. İlk kez bebek heyecanı yaşayan çift, çocuklarına ‘Lalin’ adını vermişti.

Şimdilerde ikinci kez anne ve baba olmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal çifti, önceki gün Emirgan’daki bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı.

Arkadaşlarıyla kahvaltı yapan çift, çıkış kapısında soruları yanıtladı. Tebrikleri kabul eden çiftten Kobal, “Bize de sürpriz oldu, heyecanıyız mutluyuz” dedi. İmirzalıoğlu, “Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah” şeklinde konuştu.

İkinci çocuklarının da kız olacağını müjdeleyen Kobal, “Allah isteyen herkese nasip etsin, çok güzel bir şey. Lalin’le beraber büyürler inşallah. Önemli olan bu sürecin sağlıkla geçmesi ” ifadelerini kullandı.

İmirzalıoğlu, ‘İkinci çocukta anneler yoruluyor, yaşlarının birbirine yakın olduğu için’ yorumuna, “Beyler desteklerse hanımların yorgunluğunu alıyor. Sinem de topun ağzı. Ben böyle psikolojik olarak destek olmaya çalışıyorum” karşılığını verdi.

KENAN’DAN MESSI BENZETMESİ

Oyuncu, ‘Kız çocukları babalara düşkün olur, Lalin size düşkün mü?’ sorusunu; “Annenin yerini almak çok zor, düşkünlük var ama ileride göreceğiz. Anne ile mücadele etmek çok zor, bir ikinci lig futbolcusuyla Messi’nin mücadelesi gibi bir şey oluyor, onu kazanmak mümkün değil” diye yanıtladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.