enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,7998
ALTIN
2.486,79
BIST
9.543,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C

Berdan Mardini Özcan Deniz’i Mi Taklit Etti?

Berdan Mardini Özcan Deniz’i Mi Taklit Etti?
8 Aralık 2021 09:02
A+
A-

Berdan Mardini, önceki gün yeni imajıyla gündem oldu. Mardini, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımda, saçlarına ak düşmüş haliyle Özcan Deniz’e benzetildi.

43 yaşındaki türkücü, sosyal medyada gündem olan fotoğraf hakkında açıklama yaptı. “Popüler olduğum ilk yıllardan itibaren Özcan Deniz’e benziyorsun yorumları yapılıyor” diyen Mardini, sözlerini şöyle sürdürdü:

TAKDİR ETTİĞİM BİR SANATÇI

“Olabilir, insan insana benzeyebilir. O da benim hemşerim ve takdir ettiğim bir sanatçı. Hiçbir zaman benzetildiğim bir adamın taklidi olmak istemedim. Hep kendi yolumu kendim çizdim. Eleştiriye açığım ama hakarete dönmediği sürece. Artık saçlarımı boyatmayacağım. Ceket ve Imaj olayına gelince; ben böyle imaj zaten yapmam. Akşam sahneye çıkacaktım, üstümde bir şey yoktu ve ne giyeceğimi denemek için ceketi üstüme giydim. ‘Atlet giymeden nasıl duruyor bir resim çekeyim’ dedim. Hoşuma gidince de paylaşmak isterim. Yoksa böyle bir imaj mı olur? Çıplak ceketle mi dolaşacağız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.