enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3263
EURO
35,1256
ALTIN
2.296,88
BIST
9.051,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Merve Özbey: 2021 Bana Kızımı Verdi

Merve Özbey: 2021 Bana Kızımı Verdi
12 Aralık 2021 09:57
A+
A-

Merve Özbey ve son dönemin popüler müzik grubu Sakiler, önceki akşam Maslak’te bir mekanda sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özbey, 2022’nin sürprizlerini açıkladı.

Konser öncesi basın mensuplarına röportaj veren Merve Özbey, “2021 yılı sizin için nasıl geçti?” sorusunu “Her şeyden önce 2021’de kızım dünyaya geldi. İşlerim iyi gidiyor. Kızımın, benim, eşimin sağlığı iyi daha ne isteyeyim her şey yolunda çok şükür” diyerek yanıtladı.

“ÖNCE SAĞLIK, GERİSİ YALAN”

Röportajın devamında “2022 yılından beklentiniz nedir?” sorusuna Özbey, “Öncelikle şunu söyleyeyim ki önce sağlık sıhhat, gerisi yalan. Allah sağlık verirse 2022’nin ilk çeyreğinde her ay bir Merve Özbey şarkısı dinleyicilerimizle buluşacak. İlk olarak Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli ile yeni şarkımız çıkacak, devamında sürpriz projelerimiz var” dedi.

Konsere siyah uzun elbisesiyle başlayan Özbey, ikinci bölümdesiyah tüllü, mini elbisesiyle sahne aldı. Özbey, konser sırasında pop müziğin sevilen ismi Sinan Akçıl’ı sahneye davet etti. Özbey ve Akçıl sahnede 2019’a damga vuran ‘Yaramızda Kalsın’nı ve ‘Anlayamazsın’ı birlikte seslendirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.