enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9552
ALTIN
2.325,66
BIST
9.080,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Aslıhan Malbora Soyadının Hikayesini Anlattı

Aslıhan Malbora Soyadının Hikayesini Anlattı
16 Aralık 2021 13:17
A+
A-

‘Üç Kuruş’ta rol alan Aslıhan Malbora, merak edilenlerini anlattı.

İbrahim Selim’in YouTube’da yayınlanan programına konuk olan 26 yaşındaki oyuncu, soyadının anlamıyla ilgili de açıklama yaptı. Malbora, “Milli mücadele zamanında atalarım, mallarını kaybetmiş ve mallarının alabora olmasından dolayı bu isim meydana gelmiş. Birleşik isim ancak ciddi bir ses benzerliği yarattığından böyle bir durum oluşturuyor.” açıklamasını yaptı.

“KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM”

Oyunculuk kariyerine nasıl adım attığını anlatan Malbora, “Abim benden daha zeki, eyvah bir şey yapmalıyım!’ dediğim anda halihazırda çift anadal yapıyordum. İstanbul’a geleli iki yıl olmuştu ve kısa sürede yeniden İstanbul’a neden geldiğimi ve amacımı hatırladım. Daha sonra 35.5 Akademi’de eğitimlere başladım. O zamanki menajerim görüşmeye götürdü beni. Böyle salonda bir sahneydi, herkes oynuyordu o anda ve ben hayatımda hiç sahneye çıkmamıştım, deneyimim yoktu. Kısaca oynamanın ‘o’sunu henüz bilmiyordum. Tek tecrübem oyunculuk seçmeleriydi. Kısa süre sonra nerede olduğumu anladım ve o an içimden ‘Vay be buradayım şu an ve o an bu an!’ dedim. Açıkçası bu tür şeyler bu ülkede çok az insanın başına geliyor. Bu yüzden kendimi şanslı hissediyorum.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.