enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3698
EURO
34,9364
ALTIN
2.325,48
BIST
9.121,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Pelin Karahan Nasıl Zayıfladığını Açıkladı!

Pelin Karahan Nasıl Zayıfladığını Açıkladı!
16 Aralık 2021 09:06
A+
A-

Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin İnci’si Pelin Karahan, City’s Nişantaşı’nda görüntülendi. Karahan’ın son hali sevenlerini şaşırttı. Ünlü oyuncu fazla kilolarından nasıl kurtuldu?

Haftaya yapılacak film galası için kıyafet bakmaya geldiğini ve Kıbrıs-İstanbul arası mekik dokurken en çok geride bıraktığı evlatlarını özlediğini söyleyen oyuncu, “Arada gelip gidiyorum boşluğum vardı, haftaya film galam olacak. Kıyafet alışverişine çıktım. İnanılmaz bir koşturmam var” dedi.

Pelin Karahan ayrıca ketojenik beslenme ve kick boks yaparak 48 kiloya düştüğünü anlatıp şöyle devam etti:

“Dokuz kilo kadar verdim, sağlam bir diyet ve spor yaptım. Böyle daha iyi ve sağlıklı hissediyorum. Daha fit ve ekranda daha iyi gözüktüğümü düşünüyorum. Hayat biçimi haline geldi bu beslenme şeklim. Şimdi 48 buçuk kiloyum bunu korumam lazım, ketojenik beslenme yaptım. Hem fonksiyonel antrenman hem kick boks yaptım”

“AZİMLİ VE KARARLIYIM”

Daha çok sert sporları sevdiği için kick boks yapmaya başladığını ve Kıbrıs’tan döner dönmez antrenmana gittiğini belirten ünlü oyuncu “Çocukları okula gönderince sabah erkenden spora gidiyorum. Kıbrıs’tan buraya gelince hemen sporumu ayarlıyorum, bu azim ve kararlılık isteyen süreç” dedi.

“ADAM DÖVECEK HALİM YOK”

Sözlerini sürdüren Karahan, “Kick boksu kilo vermek için değil sevdiğim için yapıyorum. Sert sporları yapmaktan keyif alıyorum. Aslında biraz da mental bir spor… Vücut için de faydalı.

Kadınlar çok tercih etmiyordu ama şimdi öyle değil, arkadaşlarımdan da duyuyorum. Bir kadının kendini korumaya alması önemli. Adam dövecek halim yok ama bilsek fena olmaz. Elim ağırdır biraz” diyerek dikkat çekti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.