enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5909
EURO
34,8629
ALTIN
2.504,91
BIST
9.682,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Rap Müziğin Aykırı Çocuğu ‘LIL PUMP’ MASQUERADE CLUB’TA

Rap Müziğin Aykırı Çocuğu ‘LIL PUMP’ MASQUERADE CLUB’TA
17 Aralık 2021 06:48
A+
A-

Rap müziğin aykırı çocuğu Lil Pump, 10’uncu yılını kutlayan İstanbul’un gözde gece kulüplerinden olan Masquerade Club’ta 19 Aralık Pazar gecesi sahne alacak. Sıkça eleştirilen ancak bir o kadar da hayran kitlesi bulunan Lil Pump, iki albümüyle Rap müzik dünyasının en beğenilen söz yazarlarından ve solistlerinden biri olarak da dikkat çekiyor.

Gayrettepe’de bulunan Masquerade Club’ta sahne alacak Lil Pump Türkiye’de de en çok beğenilen Rap’çilerden biri olarak öne çıkıyor. Yeni nesil Rap müzisyenleri arasında aykırılığı ve sahne şovuyla ilgi toplayan Lil Pump, konsept değişikliği ile bu yıldan itibaren yeni bir dönemin de başlangıcını yapan Masquerade Club’ın da ilk büyük etkinliği olacak. Biletler Masquerade Club’ın yanı sıra tüm Biletix satış noktalarından temin edilebilecek.

Bunun yanında ayrıca Masquerade Club, önümüzdeki dönemde farklı müzik türlerine de sahnesini açacak. Ferah mekanı ile hareketli bir gece kulübü havasını taşıyan Masquerade Club İstanbul’un eğlence hayatına da yeni ve farklı bir soluk getirecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.