enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5811
EURO
34,8042
ALTIN
2.505,56
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Burak Sergen: İtiraf Ederim, Hiç Saklamam!

Burak Sergen: İtiraf Ederim, Hiç Saklamam!
18 Aralık 2021 09:09
A+
A-

Burak Sergen, geçtiğimiz akşam Beyoğlu’nda bulunan bir mekana adının Gizem olduğu öğrenilen kız arkadaşı ile girerken görüntülendi.

Geçirdiği koronavirüs nedeniyle uzun süre hastanede yoğun bakımda tedavi gören ve bu süreçte eski eşi Nihan Ünsal’ın kendisini aldattığını öğrenen Burak Sergen, zor günleri geride bıraktı.
Beyoğlu’nda bulunan mekana kız arkadaşıyla gireceği sırada flaşların patlamasıyla kısa süreli şaşkınlık yaşayan oyuncu, “İlk defa şöyle bir çıkayım, arkadaşlarım ve avukatımla yemek yiyeyim dedim. Size yakalandım” dedi.

“YURT DIŞINDA DA BİRİNCİYİZ”

‘Sadakatsiz’ dizisinin başarısını soran muhabirlere, “Şahane, biliyorsunuz 74 ülkede dizi tekrar gösterime girdi. Bizde yayınlanmasından hemen ertesi gün diğer ülkelerde yayınlanıyor, çok da iyi oluyor, oralarda da birinciyiz” şeklinde konuştu.

“SEVGİLİM OLSA HEMEN SÖYLERİM”

Basın mensuplarının yanındaki hanımefendiyi sorması üzerine 60 yaşındaki oyuncu, “Yok, o arkadaşım. Hepsi arkadaşım benim, hatta avukatım da burada” yanıtını verdi.

“Yeni bir ilişki var mı?” sorusunu ise Burak Sergen, “Yok, olsa hemen söylerim. Size itiraf ederim, hiç saklamam” şeklinde cevapladı.

İHANETİ UNUTMAYA ÇALIŞIYOR

Eski eşi ile dava süreci hakkında konuşan sanatçı, “Kötü günleri geride bıraktım, yargı sürecindeyiz. Bir haber olursa basın açıklaması yapacağım. Benim için çok zor bir dönemdi, size zaten gelişmeleri aktarırım” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.