enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5633
EURO
34,9936
ALTIN
2.449,25
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

“Ne Varmış Yasmin’in Kıyafetlerinde!”

“Ne Varmış Yasmin’in Kıyafetlerinde!”
30 Aralık 2021 11:30
A+
A-

Mehmet Ali Erbil (64), geçtiğimiz akşam ağabeyi Mustafa Erbil, oğlu Ali Sadi, eski eşi Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu ve arkadaş grubu ile birlikte Karaköy’deki bir mekanda görüntülendi.

“2021 YILI KÖTÜ GEÇTİ”

Basın mensuplarına poz veren Erbil ve yakın dostları, ardından muhabirlerin sorularını yanıtladı. Mehmet Ali Erbil, “Sevdiklerim ile erken yılbaşı yemeğine geldim.” dedi.

Muhabirlerin, “2021 sizin için nasıl geçti?” sorusuna yanıt veren Erbil, “Kötü geçti tabii ki. Ülkeler adına da kötü geçti. İnşallah 2022 bizim için güzel olur.” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz haftalarda Tarabya’da bir mekanda kendisine saldırılması hatırlatılınca ünlü isim, “Yan masamızda içen sarhoşların bir anda yaptıkları bir durumdu, yoksa bizlik bir olay yoktu. Olay bitti, onlar ülkelerine döndü. Yabancıydı onlar ama biz davamızı açtık. Bana fiziki bir darp durumu olmadı. Birdenbire delirdi adamlar, kendi aralarında tartışırken bir anda bizim masaya daldılar.” diye konuştu.

Tuğba Coşkun ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ali Sadi’nin boyuna takılan Mehmet Ali Erbil, “Oğlumun boyu da uzadı iyice. Benim gibi hareketli biri değil, çok sakin biri kendisi.” dedi.

“BU KONU HAKKINDA KONUŞAMAM”

Erbil’e, Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz hakkında açıklamalarda bulunan Hülya Avşar’ın tartışma yaratan, “Mutlaka bu tür günleri ve bu zamanları öngörüp, biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. ‘Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz?’ falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günleri de kolay atlatacağız.” sözleri de soruldu.

Konuyla ilgili kaçamak yanıtlar veren ünlü isim, “Hülya’yı çok seviyorum, bu yüzden bunun hakkında konuşamam.” demekle yetindi.

“NE VARMIŞ YASMİN’İN KIYAFETLERİNDE!”

Erbil, kızı Yasmin Erbil’in kıyafetlerinin çok konuşulması sorulunca ise, “Genç kız onlar, her genç kız öyle fotoğraflar çekiliyor.” dedi.

Bu soru üzerine hemen araya giren Kumbasar, “Bir dakika, Yasmin dediniz. Bana da sorun. Ne varmış kıyafetlerinde? Hiçbir şey yok kıyafetlerinde. O yüzden fikrini sormanıza gerek yok.” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.