enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Ünlü İsimler Yeni Yıla Böyle Girdi!

Ünlü İsimler Yeni Yıla Böyle Girdi!
1 Ocak 2022 12:00
A+
A-

Magazin dünyasının ünlüleri yeni yıl dileklerini Instagram’dan paylaştı. Ailesiyle birlikte vakit geçirerek, 2022’yi karşılayan isimler, o anları ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedi.

ÇAĞLA ŞIKEL

Manken ve sunucu Çağla Şıkel, yeni yılı ailesiyle karşıladı. Şıkel, Instagram’dan yayınladığı bu fotoğrafa, “Çok zor oldu yerimizde durmak. Aile her şeydir… Sağlıklı, mutlu seneler olsun.” ifadelerini not düştü.

ALİ SUNAL

Show TV ekranlarının sevilen programı ‘Güldür Güldür Show’un ‘Aziz Bey’i Ali Sunal da yeni yılı ailesiyle birlikte karşıladı. Eşi Nazlı Kurbanzade ile vakit geçiren Sunal, kızları Narin ve Nil’le poz verdi.

Ali Sunal, “Kız babası olmanın tatlılıklarından biri galiba bu değil mi Tarkan? Bir tütüm eksikti… Herkese harika bir yıl diliyoruz.” şeklinde konuştu.

DOĞA RUTKAY KAMAL

Eşi Kerimcan Kamal ve çocuklarıyla birlikte objektif karşısına geçen ünlü oyuncu Doğa Rutkay Kamal, “Üç evlatla birlikte girilen bir yeni yıl! Sanırım şu hayatta başıma gelen en güzel şeylersiniz ve sen Kerimcan… Sayende kocaman bir ailem var. İyi seneler güzel canlar, her şey hayalimizdeki gibi olsun!” dedi.

OĞULCAN ENGİN

Geçtiğimiz temmuz ayında oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile iki yıl süren birlikteliğini sonlandıran Oğulcan Engin, Miray Daner’le yeni bir aşka yelken açmıştı. Yılbaşı gecesini birlikte geçiren çiftten Engin, bu fotoğrafı Instagram’dan paylaştı.

BÜLENT ŞAKRAK

Oyuncu arkadaşlar Bülent Şakrak, Erkan Kolçak Köstendil ve Ali Atay, yılbaşında bir araya geldi. Yakın arkadaşlar ve oğullarının aynı açıdan aynı pozu vermeleri büyük ilgi gördü. Ekip, tüm Türkiye’ye mutlu yıllar diledi.

SERAY SEVER

Bir süredir eşiyle birlikte Bodrum’da yaşayan Seray Sever, ikiz bebek sevinci yaşıyor. Aylar sonra ilk kez kamera karşısına geçen Sever, “Çifter çifter kısmetlerin geldiği, sağlıklı, mutlu, bolluk bereket içinde bir 2022 olsun inşallah cümlemize.” dedi.

İREM HELVACIOĞLU

Bir süredir gurme Yolaç Özcan ile aşk yaşadığı iddia edilen ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, dedikoduları doğruladı. Helvacıoğlu, yeni yılı sevgilisiyle karşıladı.

Yolaç Özcan ile fotoğrafını paylaşan oyuncu, “Bazen bir an’ı anlatabilmek çok zorlaşır, kelimeleri doğru yerleştiremezsin, kafandakini aktaramazsın… Anlatamadığın her şeyi o fotoğraf karesi anlatır… Her an’ı bana bu kadar güzel ve tarifsiz yaşattığın ve bu yıla bu neşeyle girmemize sebep olduğun için teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

DERYA ŞENSOY

Derya Şensoy, kardeşi Müjgan Ferhan Şensoy’un kızı Pera ile objektif karşısına geçti. Ünlü isim, “Canımın canı, küçük ve akıllı Pera’m! Bu yılın en güzel anı! Teyzesinin prensesi! Şansın, yolun hep açık olsun. Dünyamızı hep böyle aydınlat kocaman kalbinle… Annen Ferhan Şensoy, canımın yarısı, sen kalbimin en içisin prensesim. Sağlıkla, şansla, kocaman ailenle büyü… Seni çok seviyoruz boncuğum.” dedi.

BESTEMSU ÖZDEMİR

2022’ye aşkla giren bir diğer isim de oyuncu Bestemsu Özdemir oldu. Ünlü oyuncu, gizemli sevgilisiyle yeni yıl mesajı vermeyi ihmal etmedi.

Yeni aşkının yüzünü gizleyen Özdemir, “2021’i bu kadar güzel bitireceğim bu yılın bana bu kadar güzellikler getireceği aklımın ucundan bile geçmezdi sanırım. Hayatım boyunca güzelliklerle hatırlayıp, anlatacağım hep ayrı bir yeri olan yıl bu yıl olacak… 2022 bana daha da güzel şeylerle gelmeni bekliyorum ve hepimiz herkes için çok güzel bir yıl diliyorum.” diye konuştu.

GÜLENAY KALKAN

Gülenay Kalkan, 2019’da hayatını kaybeden eşi Tarık Ünlüoğlu’nun fotoğrafının önünde yeni yıl pozu verdi. Kalkan, gönderisine, “Gönlünüzce geçireceğiniz bir yıl dilerim.” ifadelerini not düştü.

ESRA EROL

2022’yi eşi Ali Özbir ve çocuklarıyla birlikte karşılayan Esra Erol, “Ailemizin kıymetini bildiğimiz, büyükleri saydığımız, küçükleri koruduğumuz, doğaya ve hayvanlara iyi davrandığımız daha da iyi bir insan olduğumuz bir yıl olsun 2022.” ifadelerini kullandı.

MELİS SEZEN

Oyuncu Melis Sezen, bu fotoğrafına, “Merhaba 2022! Çok umut doluyuz! Güzelliklerle, sevgiyle, en önemlisi sağlıkla karşıla bizi! Hepimizin kalbini sevgiyle doldur, vicdanımız uyanık olsun ve mucizeler her an yanımızda olsun! Mutlu seneler!” sözlerini not düştü.

MESUT AKUSTA

Ünlü oyuncu Mesut Akusta, eşi Şafak Akusta ve kızı Berfin Cano ile birlikte çekilen fotoğrafını, “2021’den çok çektik… Hem kendim hem ülkem adına dilerim ki 2022 sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirsin. Gönlü güzel olan herkese selam ve sevgiler…” notuyla Instagram’dan paylaştı.

MEHMET OKUR

Eski basketbolcu Mehmet Okur, eşi Yeliz Okur ve çocuklarıyla birlikte 2022’yi karşıladı. Ailesiyle kamera karşısında poz veren Okur, “Sağlıklı, mutlu, başarılı ve huzurlu nice yıllara diyelim. Yeni yılınız kutlu olsun.” dedi.

ASLI ENVER

Evinde çam ağacının önünde poz veren ünlü oyuncu Aslı Enver, “Mutlu yıllar…” ifadelerini kullandı.

BÜLENT SERTTAŞ

Bülent Serttaş, “Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle, kötüsüyle bir yıl daha geçti. Dertsiz, kedersiz, sağlıklı, mutlu, huzurlu, güzel günler yıllar yaşamayı Rabbim herkese nasip etsin. Ailemle beraber bütün dostlarımın yeni yılını kutluyorum.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.