enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4815
EURO
34,8540
ALTIN
2.483,76
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Ezgi Eyüboğlu: Kimin Ne Düşündüğünün Önemi Yok

Ezgi Eyüboğlu: Kimin Ne Düşündüğünün Önemi Yok
7 Ocak 2022 13:09
A+
A-

Ezgi Eyüboğlu, Women’s Shine Dergisi için objektif karşısına geçti. Güzel oyuncu, İş ve özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Ezgi Eyüboğlu, enerjisi yüksek bir insan olduğunu ve enerjisinin kolay düşmediğini belirterek, “Canımı sıkan bir şey olduğunda hemen odağımı değiştiririm. Beni çok uzun süre bir şeye üzülürken göremezsiziniz” dedi.

“CEREN’LE İLGİLİ BAZI SORULARIN CEVABINI BİLMİYORUM”

Ünlü oyuncu, ‘Teşkilat’ dizisine dahil olma sürecini, “Canlandırdığım Ceren karakterinde beni en çok çeken klişelerden uzak oluşu, bugüne kadar canlandırdığım rollerden farklı oluşu, güçlü bir karakter oluşu, ters köşelerle ve sürprizlerle dolu oluşu. Ceren’le ilgili bazı soruların cevabını ben bile bilmiyorum. Bu gizemli, her an ne yapacağı belli olmayan halleri çok hoşuma gidiyor” sözleriyle anlattı.

Diziyle birlikte yeni farkındalıklar kazandığını dile getiren Ezgi Eyüboğlu, “En önemlisi ilk kez uzun süre şehir dışı bir işte çalışıyorum. Eskiden ‘Evimden uzakta asla yapamam’ derdim ama onu da yaptım. Korktuğum şeylerin üstüne gitmek, her korkunun üstüne tek tek çizik atmak beni güçlendiriyor, bir adım öteye taşıyor hayatta. ‘Dizinin kendimle ilgili en önemli kattığı şey bu’ diyebilirim” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.