enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5991
EURO
34,7588
ALTIN
2.499,68
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Müjgan Ferhan Şensoy, Bebeğinin İsmine Nasıl Karar Verdi?

Müjgan Ferhan Şensoy, Bebeğinin İsmine Nasıl Karar Verdi?
7 Ocak 2022 13:46
A+
A-

Cem Öget ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Müjgan Ferhan Şensoy, babası Ferhan Şensoy’un vefatından altı gün sonra kızını kucağına almıştı. İlk kez anne olma sevincini yaşayan Şensoy, bebeğinin ismine nasıl karar verdiğini açıkladı.

Türk tiyatrosunun duayen ismi Ferhan Şensoy, 31 Ağustos’ta yaşamını yitirmişti. 2004 yılında boşandığı oyuncu Derya Baykal ile evliliğinden dünyaya gelen Derya ve Müjgan adında iki kızı olan usta sanatçı, dedelik heyecanı yaşıyordu.

Babasının acısıyla sarsılan usta sanatçının kızı Müjgan Ferhan Şensoy ise altı gün sonra anne olmuştu. Şensoy, ebebek’ten Bebek Dergisi’ne samimi açıklamalarda bulundu.

“BİR GÜN KIZIMIZ OLURSA ADI ‘PERA’ OLSUN DEDİK”

Eşi Cem Öget ile 3. evlilik yıl dönümlerinde kızlarını kucaklarına aldıklarını söyleyen Müjgan Ferhan Şensoy, bebeğin ismine nasıl karar verdiklerini ise şöyle anlattı:

Cem’le tanıştığımızda “Pera’daki Hayalet” diye bir oyun yazıyordum. O süreçte Cem bana büyük ilham kaynağı oldu. Birlikte düşündük, çalıştık, müzikler yazıldı ve sahneye kondu. İkimiz de Beyoğlu’nda yaşıyor, buranın tarihine müthiş bir ilgi ve hayranlık duyuyorduk. Hem aşkımızın başladığı yer olmasından hem de bizim Pera’ya olan aşkımızdan ötürü, “Pera çok güzel bir isim. Bir gün bir kız çocuğumuz olursa adı Pera olsun.” dedik.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.