enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5964
EURO
34,7967
ALTIN
2.494,72
BIST
9.462,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Yıldız Tilbe Neye Uğradığını Şaşırdı!

Yıldız Tilbe Neye Uğradığını Şaşırdı!
7 Ocak 2022 11:20
A+
A-

Yıldız Tilbe, önceki gün Nişantaşı sokaklarında alışveriş turuna çıktı. Kozmetik ürünleri satan bir mağazada yarım saate yakın vakit geçiren Tilbe, gazetecilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

“EVE GİDİNCE HEPSİNİ DENEYECEĞİM”

“Karşı tarafta oturuyorum.” diyen şarkıcı, “Alışveriş için bu tarafa geçtim. Ne varsa aldım.” açıklamasında bulundu.

Ünlü isim, “Yıldız Tilbe mutlu bir insan mı?” diye soran muhabirlere, “Şu an çok mutluyum. Çünkü makyaj malzemesi aldım. Eve gidince hepsini deneyeceğim.” şeklinde esprili bir yanıt verdi.

“PAZARDAN DA OLSA ALIRIM”

Tilbe, son haftaların en çok konuşulan konuları arasında yer alan sanatçıların sahne kıyafetleri sorulunca şu yorumda bulundu:

Sahne kıyafeti bulamaz olduk. Çok zor kıyafet buluyorum. Sabit bir modacım yok, hepsini dolaşıyorum. Uygun bulduğum kıyafetleri kim olursa alıyorum. Pazardan da olsa alırım. Yeter ki uysun bana, sahnede giyebileyim…

“1 MİLYON TL KAÇ PARA YAPIYOR?”

Yıldız Tilbe’nin kafası muhabirlerin, “Beğenirseniz bir kıyafete 1 milyon TL verir misiniz?” sorusu karşısında karıştı. Menajeri Haluk Şentürk’e, “1 milyon TL kaç para yapıyor?” diye soran Tilbe, “Kaç para ediyor? Çok para değil mi? Eski parayla trilyon ediyor. Biz o kadar veriyor muyuz?” ifadelerini kullandı.

Gülşen ve Demet Akalın’ın sahne kıyafetleri hatırlatılınca Tilbe, “Onların şarkılarını seviyorum. Nasıl giyindikleri beni ilgilendirmiyor.” açıklamasını yaptı.

Röportaj sırasında elbise aradığını söyleyen Tilbe, ardından bir mağazaya girerek, ürünleri inceledi. Alışveriş sonrası sevenlerinin ilgisiyle karşılaşan sanatçı, bir hayranın fotoğraf isteğini de geri çevirmedi.

NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Ancak ünlü şarkıcı, hayranının sarılmaya ve öpmeye çalışmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Sevenini iterek hızla bulunduğu yerden uzaklaşan Yıldız Tilbe’nin bu esnada maskesiz oluşu da dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.