enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5688
EURO
34,7210
ALTIN
2.488,71
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Edis: Hayallerimle Para Kazanıyorum

Edis: Hayallerimle Para Kazanıyorum
9 Ocak 2022 09:04
A+
A-

Edis Görgülü, öceki gün Nişantaşı’ndaydı. Müzik dünyasından son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Edis, müzik dünyasında hayallerinin peşinden gittiğini ve hayalleri sayesinde para kazandığını söyledi.

Nişantaşı’ndaki bir kafede objektiflere yansıyan Edis, ayaküstü soruları yanıtladı. Meslektaşı Hande Yener’in kendisi için söylediği “Tarkan’ın yerini aldı” şeklindeki sözlerin hatırlatılması üzerine polemiğe girmekten kaçındığını belirtti.

“NEGATİF KONUŞMAK İSTEMİYORUM”

Ünlü popçu, “Hande’yi severim, bunların hepsi eğlence, bunun içinde başka bir şey katmak istemem. Kimsenin hakkında negatif konuşmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

“ELİMDE BÖYLE BİR KART VAR”

Bir süredir yabancı albüm için Londra ve Amerika’ya giderek çalışma yapan Edis, “Dünya starı olmayı istiyor musunuz?” sorusuna, “İnşallah dünya starı da olurum. Amacımız dünya starı olmak değil, dünya müziğine girmek. ‘Starlık’ deyince, böyle parıltılı ve içi boş gibi gözüküyor. Bu yüzden anlaşma imzaladık, bu yüzden çabalıyorum üç senedir. Herkes hırslıdır, ben de öyleyim. Elimde böyle bir kart var, neden oynamayayım?” yanıtını verdi.

Kendisini hayallerinin beslediğini dile getiren başarılı şarkıcı, “Hayalimin peşinden giderek hayatımı geçirdim, hayallerim beni ayakta tutuyor. Nefesim oluyor, ben hala hayalleriyle para kazanan biriyim” dedi.

Milliyet

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.