enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5952
EURO
34,7918
ALTIN
2.497,68
BIST
9.454,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Selçuk Yöntem’den ‘Aşk-ı Memnu’ Açıklaması

Selçuk Yöntem’den ‘Aşk-ı Memnu’ Açıklaması
13 Ocak 2022 11:16
A+
A-

Selçuk Yöntem, Bloomberg HT’de yayınlanan ‘Fatih Altaylı ile Bire Bir’ programına konuk oldu. Usta sanatçı, 2008-2010 yılları arasında yayınlanan, ‘Adnan Ziyagil’ karakterine hayat verdiği fenomen dizi ‘Aşk-ı Memnu’ hakkında konuştu.

Uzun süredir dizilerde rol almayan Selçuk Yöntem, “Dizi başka bir sorumluluk. Dünyanın hiçbir yerinde beş günde 2.5 saatlik dizi olduğunu sanmıyorum. Korkunç bir şey ama hepsini takdir ediyorum” dedi.

68 yaşındaki oyuncu, “Dizide rol alırım ama çok iyi bir konsept olması gerekiyor. Hem haftanın heş gün dizi çekip, hem de tiyatro oyunu oynamak hayatı biraz zorlar. Yaşam matematiği uyarsa olur” ifadelerini kullandı.

Yöntem, 12 yıl önce final yapmasına rağmen Kanal D’de yayınlanan tekrar bölümleri ile hâlâ çok konuşulan ‘Aşk-ı Memnu’ dizisi ile ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Usta sanatçı, “Aşk-ı Memnu’yu başka bir yere koyuyorum. 12 yıl oldu, seyircide aynı diriliğini ve etkisini gösteriyor. 100 ülkede gösterildi ve yurt dışına gidince bunun kaymağını yiyorum” şeklinde konuştu.

Selçuk Yöntem, “Aşk-ı Memnu’nun kostümü eskimemiş, diyaloğu eskimemiş, çekimi, yönetimi eskimemiş. Eskiyen bir işi 12 yıl gösteremezsiniz” açıklamasını yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.