enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2614
EURO
34,7479
ALTIN
2.395,36
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Acun Ilıcalı: Ebru Gündeş’i Hadise’ye Tercih Etmedim!

Acun Ilıcalı: Ebru Gündeş’i Hadise’ye Tercih Etmedim!
14 Ocak 2022 11:12
A+
A-

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, yapımcısı olduğu ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının yeni sezonu öncesi Hadise Açıkgöz’ün vedası ve Ebru Gündeş’in yeniden jüri koltuğuna oturması hakkında ilk kez konuştu.

Acun Ilıcalı, BluTV’de yayınlanan ve sunuculuğunu Cansu Canan Özgen’in üstlendiği ’40’ programına konuk oldu.

Yılardır ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında jüri olan Hadise, yeni sezon öncesi O Ses Rap’e transfer olmuştu. Ünlü popçudan boşalan koltuğa ise eski jüri Ebru Gündeş oturmuştu. Acun Ilıcalı, bu değişikliğin nedenini şöyle açıkladı:

“AYNI İSMİ İKİ YARIŞMADA KULLANAMAYIZ”

“Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih etmedim. Bir kere Hadise, ‘O Ses Rap’te var. Gözden kaçıp da konuyu başka yere taşımak isteyen gözler olabilir. O Ses Rap projemiz var, Hadise orada yer alacak, aynı ismi iki yerde kullanma şansımız yok…”

Ünlü televizyoncu, “Dikkat ederseniz O Ses Rap’e geçen sene başladık ve geçen sene de jüri üyemiz Hadise’ydi. Hadise’yi rapçi olmamasına rağmen O Ses Rap’e koyduk. Rapçi olmamasına rağmen Hadise’yi rap’e koyuyorsak bizim Hadise’ye olan güvenimizi gösteriyor ve aramızdaki ilişkinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor” dedi.

“HER SENE JÜRİYİ DEĞİŞTİRMELİYİZ”

Ilıcalı, “Öbür tarafta O Ses Türkiye’de jüri değiştirmemiz lazım, her sene değiştirdik jüriyi, ‘nerdeyse değişmeyen senemiz olmadı’ diyebilirim. Aynı jüriyle iki sene çok nadir devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
“Hadise’yi, O Ses Rap’e koyduk. O Ses Türkiye’de bu sene Ebru’yla olmak istedik, teklif ettik, kabul etti. Böylece Ebru da bu tarafta kaldı. Birisi Rap’te, birisi de normal O Ses’te” yorumunda bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.