enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5581
EURO
34,9788
ALTIN
2.420,94
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Beren Saat Transparan Kıyafetiyle Dikkat Çekti

Beren Saat Transparan Kıyafetiyle Dikkat Çekti
14 Ocak 2022 13:23
A+
A-

Beren Saat, Kenan Doğulu ile birlikte eşinin abisi Ozan Doğulu’nun 50’nci yaş günü partisine katıldı. Davetlilere koronavirüs testi yapılan doğum günü için transparan bir kıyafet tercih eden oyuncu, sosyal medyada gündem oldu. Keyfinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen Beren Saat, “Kıyafetimi beğendiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Ozan Doğulu, önceki akşam 50’nci yaş gününü kızları Arya, Lila ve Elya Doğulu sevgilisi Hera, kardeşi Kenan Doğulu, yengesi Beren Saat ve yakın dostlarıyla kutladı. Doğulu’nun doğum günü partisine; Ece Seçkin, Berkay, Aslı Bekiroğlu ve Sevgilisi, Önder Öztarhan, Umut Kurt, Berk Suyabatmaz gibi tanınmış simalar katıldı.

DOĞUM GÜNÜNDE KORONAVİRÜS TESTİ

Hera, “Ozan’a sürpriz yapmak istedim. Tek üzüntüm sevdiği arkadaşlarının gelemiyor olması. Bu kata çıkabilmeleri için gelen misafirlerin hızlıca koronavirüs testi yapması gerekiyor. Sonuç negatif ise bizimle beraber partide kalıyorlar. Pozitif ise onlar adına üzgün olacağız. Maalesef bu önlemi almak zorundayız. Vakalar çok arttı, tatlı tatlı doğum gününü geçirelim diye önlem aldık” dedi.

“50 YAŞINDAN KORKMUYORUM”

“Yeni yaşınızdan neler bekliyorsunuz?” sorusuna ünlü müzisyen, “30 yaşındayken ‘Çabuk geçer 40 olursun’ demişlerdi, 40 da geçti. ’50 de çabuk gelir’ dediler, o da geldi. Bunun bilincindeyim ve çok mutluyum, çok sevdiğim bir sevgilim var benim için güzel bir akşam organize etti böyle kargaşa, salgın içerisinde” yanıtını verdi.

“DOĞUM GÜNÜ HEDİYEM USB İÇİNDE”

Abisi Ozan Doğulu’nun doğum günü partisine eşi Beren Saat ile gelen Kenan Doğulu, mekan girişi kendisini bekleyen habercileri kırmayarak soruları cevapladı. Şarkıcı, “Ozan’ın doğum günü, çok sevdiğim kardeşim. Geç kaldık, sohbet edemeyiz şimdi uzun uzun. Ozan’ın hediyesi elimde, bu USB’nin içinde sürpriz doğum günü şarkısı var. Yeğenlerimle birlikte söyledik çok eğlenceli oldu” ifadelerini kullandı.

Saat, “İyi ki doğdu kardeşimiz, biz de kutlamaya geldik. Çok eğlenceli bir gece olacak. Sevdiğimiz arkadaşlarımızda burada, siz de buradasınız, geldiğiniz için teşekkür ederiz. Kıyafetimi beğendiğiniz için de ayrı bir teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.